Bijusī "Degpunktā" zvaigzne Inese Supe gandrīz noslīkusi. Plkst.18.03 pievienots Ineses stāsts
Bijušajai TV raidījuma „Degpunktā” vadītājai šā gada atvaļinājums nav īpaši labs – viņa gandrīz noslīkusi un nu ir saindējusies.
Slavenības

Bijusī "Degpunktā" zvaigzne Inese Supe gandrīz noslīkusi. Plkst.18.03 pievienots Ineses stāsts

Jauns.lv

„Nu reiz ir zapte. Gandrīz noslīku un tagad esmu pati saindējusies. Tik slikti sen nav bijis.:(„ šādu traģisma pilnu vēsti sociālajos tīklos paziņojusi bijusī TV raidījuma „Degpunktā” slavenā darbiniece Inese Supe. Kasjauns.lv Inese atzīstas, ka mēģinājusi iemācīties peldēt.

Bijusī "Degpunktā" zvaigzne Inese Supe gandrīz nos...

Trīs dienas pirms šī ieraksta Supe turpat sociālajos tīklos bija veikusi kādu citu zīmīgu ierakstu: „Draudzenes dēls sarijās Daugavas ūdeni un ir nopietni saindējies. Lūdzu, neļaujiet bērniem peldēt Daugavā!”

Inese Supe, kas vēl pirms kāda laika darbojās kriminālziņu raidījumā „Degpunktā”, atminoties notikušo, Kasjauns.lv pastāstīja: „ Jau ilgu laiku vēlos iemācīties peldēt. Karstais laiks bija īpašs rosinātājs realizēt mērķi. Devāmies ar kaimiņiem uz Daugavu, netālu no Lucavsalas peldētavas. Izvēlējāmies vietu, kur mazāk cilvēku. Iegāju ūdenī un teju jau peldēju... Tad mēģināju nostāties uz kājām, bet izrādījās, ka ir par dziļu un upes dibenu nesasniedzu, jo biju tieši virs bedres. Sāku slīkt. Man galva bija zem ūdens un kārtīgi sarijos ūdeni. Tajā brīdī man visa dzīve pazibēja gar acīm. Pirmā un galvenā doma bija – ko mans dēls darīs bez mammas. Man paveicās, jo apkārt bija draugi, kas steigšus metās mani glābt. Par to esmu viņiem ļoti pateicīga.”

Pēc notikušā Inese dod padomu citiem, kas jūtas pārdroši, un iet peldēties nepazīstamās peldvietās: „Esmu pārliecināta, ka drošāk ir peldēties, ja blakus ir vēl cilvēki, kas prot peldēt. Pirms peldēšanās arī vajadzētu pārliecināties, vai peldvietā ir līdzens ūdenstilpnes dibens.” Supe notikušo sakās atcerēties vēl ilgi, un piebilst, ka uz Daugavu gan laikam peldēties vairs neies. „Tas, ka gandrīz Daugavā aizgāju pa burbuli man bija mācība uz visu mūžu,” uzsver Supe.

Kā zināms, šā gada karstums un ļaužu pārgalvība uz ūdens jau prasījusi vairāk nekā 100 cilvēku dzīvības, un šis gads jau tagad tiek uzskatīts par vienu no dramatiskākajiem Latvijas vēsturē, ja vērtē noslīkšanas gadījumus.