Kriss Mārtins satiekas ar Dženiferu Lorensu, jo viņa smēķē un ēd picu
„Krisam ir tāda sajūta, ka viņš satiekas ar kādu, kurai piemīt it viss, kas viņam pašam pietrūcis vienpadsmit aizvadītos gadus,” tā par „Coldplay’ mūziķa Krisa Mārtina jaunajām attiecībām ar aktrisi Dženiferu Lorensu izteicies kāds paziņa.
Slavenības
2014. gada 19. augustā, 07:08

Kriss Mārtins satiekas ar Dženiferu Lorensu, jo viņa smēķē un ēd picu

Jauns.lv

Nesen atklātībā nonākusi vēsts, ka grupas „Coldplay” mūziķis Kriss Mārtins ieskatījies Dženiferā Lorensā, jo šī aktrise ir radikāli atšķirīga no viņa sievas – aktrises Gvinetas Paltrovas.

Kriss Mārtins satiekas ar Dženiferu Lorensu, jo vi...

Jau kādu laiku runā, ka 37 gadus veco „Coldplay” līderi un 24 gadus veco „Bada spēļu” („Hunger Games”) aktrisi vieno romantiskas jūtas. „Dženifera ir tik jautra! Viņi nespēj vien beigt smieties, kad ir kopā,” kāds vārdā nenosaukts paziņa informējis lielāko britu bulvārpreses izdevumu „The Sun”. „Krisam ir tāda sajūta, ka viņš satiekas ar kādu, kurai piemīt it viss, kas viņam pašam pietrūcis vienpadsmit aizvadītos gadus.”

Mārtina draugi ir pārliecināti, ka attiecības ar Lorensu mūziķim nāk par labu pēc martā sabiedrībai paziņotās šķiršanās no veselīga un pareiza dzīvesveida piekritējas Gvinetas Paltrovas (41). Gvineta ir labi pazīstama kā kaislīga makrobiotiskās diētas piekritēja un strikta fitnesa fanāte. Savukārt Dženifera Lorensa šad tad „uzvelk dūmu” un bez sirdsapziņas pārmetumiem našķojas ar picu.

Paziņas teic, ka Mārtins nu jūtas tā, it kā Lorensa viņam būtu atklājusi „pavisam jaunu dzīvi”.

„Dženifera sevi neuztver pārāk nopietni. Kad aktrise nefilmējas, viņa vēlas izklaidēties un labi pavadīt laiku,” norāda anonīmais informators.

Pirmoreiz baumas par Krista Mārtina un Dženiferas Lorensas romantiskajām attiecībām parādījās šā gada 1. jūlijā pēc tam, kad abi manīti draudzīgi tērzējam „after-party” burziņā pēc grupas „Coldplay” koncerta Karaliskajā Albertholā Londonā.

Aizvadīto sešu nedēļu laikā abi apmainījušies neskaitāmām mobilā tālruņa īsziņām.

Kriss, kuram ir 10 gadus veca meita Epla un 8 gadus vecs dēls Mozuss, nolēmis parādīt, cik daudz Dženifera viņam nozīmē un aizvadītajā piektdienā burtiski apbēris savu jauno draudzeni ar dzimšanas dienas dāvanām.

Ziņa par Lorensas jaunajām attiecībām atklātībā parādījusies tikai dažas nedēļas pēc tam, kad viņa izšķīrās no britu aktiera Nikolasa Kolta, ar kuru kopā bija trīs gadus.

Savukārt, Gvineta Paltrova šobrīd satiekas ar seriāla „Glee” producentu un līdzautoru Bredu Folčaku (43).

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press