Seksīgajai Lee beidzot pašai savs albums. FOTO
Lienes Ušakovas, viņas vīra Aleksandru un dēla Frederika stils bija saskaņots. Tāpat kā Lienes svārki, arī Ušakovu ģimenes vīriešu krekli bija no zīmola „QooQoo” kolekcijas.
Slavenības
2014. gada 25. augusts, 11:29

Seksīgajai Lee beidzot pašai savs albums. FOTO

Jauns.lv

Klubā „Coyote Fly” dziedātāja Liene Ušakova, kas vairāk zināma kā talantu šovu dalībniece Lee, prezentējusi savu pirmo solo albumu „Bērnam”. Atbalstītāju pulkā bija ne tikai vīrs Aleksandrs un dēls Frederiks, bet arī vairāki sabiedrībā zināmi ļaudis.

Lee, kas jau gadiem ilgo apgrozās mūziķu aprindās, veikumu novērtēja bijusī TV seja Liene Bērziņa, mūziķi Andris Kivičs un Reinis Kazāks, neiroķirurgs Egils Valeinis un citi Lienes draugi. Daudzi līdzi bija ņēmuši savas atvases. Pasākumā valdīja naktsklubam neierasta gaisotne, jo atpūtas vietas terasi rotāja hēlija baloni, bet diskomūzikas vietā telpu piepildīja bērnu čalas. Mazie ciemiņi terasē mielojās ar pasākuma rīkotājas sarūpētajiem virtuļiem un cukurvati.

Vakaru atklāja Ušakova. Viņa bija manāmi uztraukusies. Lai gan atmosfēra albuma prezentācijā bija nepiespiesta, sakot iepriekš sagatavoto uzrunu, Lienei brīžiem trīcēja ne tikai balss, bet arī rokas. „Mans pirmais solo albums ir kopīgi veidots ģimenes projekts. Mūzikas un dziesmu tekstu autore ir mana mamma un savulaik vokālā pedagoģe – Aira Cimdiņa. Albuma tapšanā savu artavu ielicis arī pats jaunākais dziesminieks Ušakovu ģimenē – mans dēliņš Frederiks,” bilda Ušakova.

Prezentācijas apmeklētājiem pirmajiem bija iespēja iegādāties Lienes Ušakovas pirmo solo albumu „Bērnam”, kā arī iepazīties un iegadāties Airas Cimdiņas nupat iznākušo grāmatu  „No visa pa druskai.” Mūziķis Andris Kivičs gan bija neizpratnē, kāpēc Lienes solo albumu un jauniznākušo grāmatu nevar iegādāties, norēķinoties ar bankas karti. Izrādās, māksliniekam nebija līdzi skaidras naudas. Viņš kādu laiku uzkavējās pie tirdzniecības stenda, purpinot, ka bieži vien prezentācijās diskus un grāmatas dod pa velti.

Lee Brikowskey ar savu slavenāko kompozīciju „Sapņu Pilsēta”


Kasjauns.lv/foto: Eduards Paņičevs, Inta Mengiša