Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Šārona Stouna – koķete arī 56 gadu vecumā. FOTO
Koķetā topiņā ar atkailinātiem pleciem 56 gadus vecā aktrise Šārona Stouna devās ieturēt maltīti Holivudā.
Slavenības

Šārona Stouna - koķete arī 56 gadu vecumā. FOTO

Jauns.lv

Grūti noticēt, ka mūžam jaunajai Šāronai Stounai šā gada martā apritēja jau 56. Kino dīvai aizvien piemīt tas pats seksapīls, kas padarīja viņu slavenu 1992. gadā kinolentē „Pamatinstinkts”.

Šārona Stouna – koķete arī 56 gadu vecumā. FOTO...

Aizvadītajā trešdienā aktrise kopā ar draugiem bija devusies ieturēt pusdienas Rietumholivudā. Šārona bija tērpusies gaisīga auduma tirkīza krāsas topiņā ar atkailinātiem pleciem un melnu mežģīņu akcentiem piedurkņu daļā. Koķetajam topiņam, kas atsedza aktrises melnā krūštura lencītes, viņa bija pieskaņojusi zilimelnas bikses, ar blāvi saskatāmu ziedu rakstu, kas savukārt sasaucās ar topiņa mežģīnēm.

Tērpam Stouna bija pieskaņojusi aviatoru saulesbrilles un izsmalcinātus auskarus, ber rokās nesa melnbaltu čūskādas somu.

Aktrise kopā ar draugiem ieturēja maltīti itāliešu restorānā „Cecconi’s”.

Pērn, kad aktrise reklamēja savu filmu „Fading Gigolo” par novecošanās procesu viņa izteicās sekojoši: „Doma par to, ka jaunavīgums ir vienīgais, kas ir skaists vai pievilcīgs, ir maldīga. Es nevēlos būt nenovecojoša skaistule. Es vēlos būt sieviete, kas savos gados cenšas izskatās vislabāk.”

„Mums ir 400 000 meiteņu ar platīnblondiem matiem, vienādiem deguniem, milzīgām lūpām un implantiem vaigos. Vai viņas patiesi ir skaistākas?”

„Četrdesmit gadu vecumā gan man bija posms, kad devos uz vannas istabu ar vīna pudeli, aizslēdzu durvis un sev pateicu, ka nenākšu ārā, kamēr nespēšu pieņemt to, kā tajā brīdī izskatos.”

„Es nedomāju, ka pastāv mūžīgs skaistums. Tā ir tikai skanīga frāze. Manuprāt, tas ir absurdi,” uzskata Stouna. „Cenšoties būt pēc iespējas labākam, tev jāsaprot, ka tā ir iekšēja lieta, nevis tikai ārēja. Mums jārūpējas par savu iekšējo veselību un labklājību. Tas ietver fizisko, intelektuālo un garīgo veselību. Ja gribi būt laimīgs, tev jāparūpējas par tām visām.”

Blondā aktrise audzina trīs adoptētos dēlus - 14 gadus veco Roanu, deviņgadīgo Lērdu un astoņus gadus veco Kvinnu.

Koķetā topiņā ar atkailinātiem pleciem 56 gadus vecā aktrise Šārona Stouna devās ieturēt maltīti Holivudā.

Šārona Stouna - koķete arī 56 gadu vecumā

Koķetā topiņā ar atkailinātiem pleciem 56 gadus vecā aktrise Šārona Stouna devās ieturēt maltīti Holivudā.

Kasjauns.lv: All Over Press