Jenny May prezentē savu trešo mūzikas albumu un alkst doties sēņot. FOTO
Dziedātāju albuma „Tev paveiksies” prezentācijā ar sarkanām rozēm arī sveica viņas vīrs Gatis Babris. „Mani vīrs it visā atbalsta. Tā ir īsta, nesavtīga mīlestība, un viņš mani grib redzēt laimīgu,” novērtē dziedātāja.
Slavenības
2014. gada 5. septembris, 11:37

Jenny May prezentē savu trešo mūzikas albumu un alkst doties sēņot. FOTO

Jauns.lv

Sirsnīgā un allaž pozitīvā dziedātāja Jenny May, īstajā vārdā Maija Stuģe, ar ballīti atzīmēja sava jaunākā mūzikas albuma „Tev paveiksies” iznākšanu, prezentējot pat divus jaunus videoklipus.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ceturtdienas vakarā naktskluba „Coyote Fly” āra terasē pulcējās Jenny May aicinātie viesi, kas ziediem rokās gaidīja dziedātāju. Teikdama uzrunu klātesošajiem un izpildot savas jaunākās dziesmas, vakara vaininiece atklāja svinības, kā arī tika prezentēja savus nupat tapušos videoklipi dziesmām „ Tev paveiksies” un „Varu būt”.

Jenny May - “Varu būt”

Sarunā ar portālu kasjauns.lv dziedātāja atklāj, ka ir ļoti gandarīta par paveikto radošajā jomā. „Šis ir trešais mūzikas albums manas desmit gadu ilgās karjeras laikā,” viņa priecājās. Dziedātāja nenoliedz, ka albumā ieguldījusi ļoti daudz pūļu un laika, un tagad gribētu atpūsties un doties sēņot. „Tā gribas doties sēņot. Mans tagadējais sapnis ir lasīt sēnes,” smaidot stāsta dziedātāja, paskaidrojot: „Jau trīs gadus neesmu sēņojusi. Taču nezinu, vai šoruden piepildīšu savu mazo sapni, jo pavisam drīz jau jāgatavojas koncertūrei. Šis gads ir man diezgan nozīmīgs ar to, ka pagājuši desmit gadi, kopš muzicēju ar skatuves vārdu Jenny May. Tāpēc vēlos savas mūzikas klausītājiem parādīt savu veikumu šajā laikaposmā. Līdz ar to es esmu ieplānojusi diezgan grandiozu koncertūri pa Latviju.”

Dziedātāju bija ieradies atbalstīt un sveikt arī viņas vīrs Gatis Babris un meitiņa Sāra. Ar ziediem un laba vēlējumiem sveica gan radi, gan viņas draugi un talanta atbalstītāji, tostarp dziedošais policists Nikolajs Puzikovs. Ar skaistu ziedu pušķi un dāvanu dziedātāju sveica arī uzņēmēja Marika Ģederte.

Sveicēju vidū bija arī vokālais pedagogs Edgars Kramiņš, kurš rūpējas par dziedātājas vokālo izaugsmi. Par savu vokālo pedagogu dziedātāja teic tikai tos labākos vārdus. „Par savu vokālo attīstību esmu ļoti pateicīga tieši Edgaram Kramiņam. Esmu pirms tam gājusi pie Latvijā daudziem zināmiem pedagogiem, bet nav bijusi tāda attīstība kā pie Kramiņa. Man šķiet, ka ar pedagogu ir arī jābūt tādai emocionālai saiknei, kāda man ir ar Kramiņu. Varu viņu saprast no pus vārda, jūtu, ko viņš grib un kādu rezultātu vēlas panākt. Pateicoties viņam, jūtos sevī daudz pārliecinātāka un brīvāka, varu arī izdziedāt sarežģītākas dziesmas.”

kasjauns.lv/foto: Anete Jančevica