Absurds! Kanje Vests koncertā pieprasa celties kājās invalīdam ratiņkrēslā! VIDEO
Kanje Vests aizsūtīja zālē savu miesassargu pārliecināties, ka skatītājs patiešām ir ar īpašajām vajadzībām. „Viņš IR ratiņkrēslā?” – pārjautāja mūziķis. „Tad ir labi!”
Slavenības
2014. gada 15. septembris, 16:49

Absurds! Kanje Vests koncertā pieprasa celties kājās invalīdam ratiņkrēslā! VIDEO

Jauns.lv

Pirms dažām dienām mūziķis Kanje Vests (37) uz mirkli pārtrauca koncertu Sidnejā, jo daži neklausīja viņa līgumam un nepiecēlās kājās dziesmas „The Good Life” laikā.

Šie fani neignorēja sava muzikālā elka prasību. Lai kā gribētu, viņi nevarētu piecelties. Tie, kas aizvien palika sēžot pēc Kanjes Vesta ultimāta piecelties, bija cilvēki ar īpašajām vajadzībām – invalīdi ratiņkrēslos...

Uzsācis dziesmu, Kanje vērsās pie publikas ar sekojošiem vārdiem: „Es nevaru izpildīt šo dziesmu. Nevaru to izpildīt pirms jūs visi nepieceļaties kājās... (...) Es redzēšu, ja nestāvēsiet kājās. Ticiet man, es to ļoti labi pamanu.”

Pūlis paklausīja sava elka prasībai, taču Kanjes „ērgļa acs” patiešām ievēroja dažus, kas aizvien palika sēžot. Viņš no skatuves norādīja uz viņiem. Viens no faniem pacēla ķermeņa protēzi, tādējādi parādot, ka nevar piecelties un Kanje atļāva viņam palikt sēžot. Taču ar to vēl mūziķim nebija gana. Viņš aizsūtīja zālē savu miesassargu pārliecināties, ka arī otrs fans arī ir ar īpašajām vajadzībām. „Viņš IR ratiņkrēslā?” – pārjautāja Kanje. „Tad ir labi!”

Cilvēkiem ar īpašajām vajadzībām nebūtu savi fiziskie trūkumi jāpierāda publiski auditorijas priekšā. Turklāt ar fiziskajiem traucējumiem vai bez tiem, cilvēkiem obligātā kārtā nebūtu arī jāpakļaujas kāda mūziķa prasībai. Tā ir tikai un vienīgi brīva izvēle.

Kanje Vests koncertā pieprasa celties kājās invalīdam ratiņkrēslā
Kasjauns.lv, Foto: All Over Press