Liene Skulme pamet skaistumkonkursu biznesu
Skaistumkonkursu organizatore Liene Skulme turpmāk vēlas pievērsties sevis pilnveidošanai mākslā.
Slavenības
2014. gada 16. septembris, 04:34

Liene Skulme pamet skaistumkonkursu biznesu

Jauns.lv

No skaistumkonkursu organizēšanas aiziet viena no „Mrs.Top of the Word” organizatorēm Liene Skulme. Viņa šo jomu pametot uz visiem laikiem, un vēlas pievērsties sevis pilnveidošanai mākslā.

Pirms pāris gadiem trīs sabiedrībā pazīstamas blondīnes Kristīne Lindenblate, Liene Skulme un Natālija Tumševica apvienojās vienā kompānijā, lai Latvijā rīkotu starptautiska mēroga skaistumkonkursus. Blondīnes savulaik smēja, ka fonda nosaukums „IntRIGA World” esot skaidrojams dažādi - gan kā “Starptautiskā Rīga”, gan kā “intriga” -, tādējādi riskējot tapt nodēvētas par intrigantēm. Un, kā izrādās, bez intrigām šajā kompānijā neiztikt.

Ja sākumā Lindenblate, Skulme un Tumševica par sevi radīja iespaidu kā par nešķiramām sirdsdraudzenēm, kas kopā apmeklēja teju visus slavenību burziņus, tad nu viņas aprindās parādās reti, turklāt sabiedrībā iziet atsevišķi. Jo, kā mēļo, tieši intrigu dēļ skaistumkonkursu rīkotāju ceļi šķīrušies.

Teju pirms gada no fonda „ IntRiga World” izstājās viena no dalībniecēm dziedātāja Natālija Tumševica, kura tolaik kā galveno aiziešanas iemeslu minēja lielo aizņemtību privātajā biznesā un vēlmi turpināt sevi vairāk pilnveidot mūzikas jomā. Tagad, pēc divu gadu kopīga darba skaistumkonkursu rīkošanā, arī otra dalībniece Liene Skulme nolēmusi māt ardievas šai sfērai.

Sarunā ar portālu kasjauns.lv Skulme apstiprināja faktu, ka arī viņa ir izstājusies no skaistumkonkursa „Mrs.Top of the Word” organizēšanas un fonda. Par savas aiziešanas iemesliem sīkāk gan viņa nevēlējās runāt. Uz jautājumu, ko Skulme ir iecerējusi darīt turpmāk, viņa noteica: „Es pievērsīšos savai sirdslietai gleznošanai un citām lietām, kam man pirms tam īsti neatlika laika.”

Tagad fondā darboties palikusi tikai bijusī Rīgas domes auditore Kristīne Lindenblate.

Kasjauns.lv