Tāds Ozo sen nav redzēts! Ozoliņš kopā ar mākslinieci Dūdumu. FOTO
Tik kaislīgs Sandis Ozoliņš sen nebija redzēts. Miljonārs, bijušais hokejists Sandis Ozoliņš ar mākslinieci Gundegu Dūdumu.
Slavenības
2014. gada 3. oktobris, 17:02

Tāds Ozo sen nav redzēts! Ozoliņš kopā ar mākslinieci Dūdumu. FOTO

Jauns.lv

Leģendārais hokejists, bijušais Rīgas „Dinamo” kapteinis Sandis Ozoliņš (42) labdarības pasākumā burtiski dzirksteļoja, atpūšoties kopā ar mākslinieci Gundegu Dūdumu (37). Vai Sandim beidzot izdevies atrast Īsto?

Uz labdarības pasākumu Sandis ieradās kopā ar divām dāmām – mākslinieci un dizaineri Gundegu Dūdumu un viņas draudzeni, zīmola „Lazy Francis” autori Olgu Krūzi. Vakara lielāko daļu Ozoliņš pavadīja divatā ar Dūdumu. Pāris bija nešķirams. Sandis koķetās Gundegas sabiedrībā uzvedās kā īsts džentlmenis. Gādādams par dāmas labsajūtu, viņš bija vērīgs un rūpējās, lai kundzes glāzē neizsīktu šampanietis. Pats Ozoliņš visa vakara gaitā malkoja bezalkoholiskos dzērienus. Bija skaidrs, ka nemitīgie uzmanības apliecinājumi blondajai dāmai viņam ir patīkami.

To, ka abu vidū uzplaukušas simpātijas, nevarēja nepamanīt. Lai gan abi ieradās, lai vērotu labdarības pasākuma priekšnesumus, lielāko daļu vakara viņi nodevās sarunām un mirdzošām acīm apmainījās mīlas pilniem skatieniem.

Sarunā ar Kasjauns.lv par attiecībām Sandis, protams, bija vārdos skops. Viņš tik atzina: „Burvīgs pasākums. Ļoti neparasta un eleganta atmosfēra. Es baudu vakaru...” Savukārt māksliniece Dūduma neslēpa, ka jūtas lieliski, esot Sanda Ozoliņa tuvumā. „Jūtos brīnišķīgi, nezinu, kā ir citiem. Es izbaudu esošo mirkli!” teica māksliniece.

Pasākuma norises laikā Sandis ar Gundegu uz neilgu laiku arī atstāja restorāna telpas un devās ieelpot Vecrīgas gaisu, no kurienes atgriezās vēl smaidīgāki nekā iepriekš. Līdzpaņemtā draudzene Olga Krūze tikmēr uzkavējās labdarības pasākumā, malkojot kokteiļus un vērojot priekšnesumus. Tuvojoties pusnaktij, trijotne – Sandis ar abām dāmām – balli pameta. Promejot Olga Krūze atzinās, ka vakaram gaidāms arī turpinājums. „Dosimies baudīt vakaru mierīgākā atmosfērā,” neslēpa Krūze.

Kā zināms, pirms vairākiem gadiem Sandis Ozoliņš šķīra 15 gadu laulību ar savu pieaugušo dēlu Kristofera un Roberta māti Sandru Ozoliņu. Ilgu laiku hokejistu saistīja nopietnas attiecības ar apburošo TV seju un teoloģijas studenti Annu Lieckalniņu. Lai arī ik pa laikam abi kašķējās un salaba, runāja, ka viņi pat pošas kāzām. Kādā pašķiršanās brīdī Sandis festivālu „Positivus” pat apmeklēja kopā ar citu izskatīgu gaišmati, TV3 ziņu moderatori Agnesi Vārpiņu. Pagājušā gada nogalē Sanda un Annas attiecības gan pilnībā izčibēja. Pavisam nesen presē parādījās ziņas, ka Sandis it kā esot kopā ar aktrisi, Ventspils mēra Aivara Lemberga dēla Anrija Lemberga bijušo draudzeni Zani Aļļēnu.

Ozoliņa jaunā favorīte Gundega Dūduma ir pieprasīta māksliniece. Viņa beigusi Jaņa Rozentāla Rīgas Mākslas vidusskolu, pēc tam studējusi glezniecību vienā no labākajām Vācijas mākslas akadēmijām „Hochschule für Grafik und Buchkunst Leipzig”, kā arī Latvijas Mākslas akadēmijā.

Dūduma rīkojusi personālizstādes Latvijā, Krievijā un Vācijā. Viņas gleznas ir vairākās privātkolekcijās teju visos pasaules kontinentos. Paralēli gleznošanai Gundega darbojas arī kā interjera dizainere un ir somu zīmola „Duduma Bags” autore.

Tāpat kā Sandim, arī Gundegai pagātnē ir neizdevušās laulības pieredze. Savulaik viņa bija precējusies ar miljonāru, viesnīcas „Dome Hotel” saimnieku Gundaru Ozolu (41), un abu ģimenē dzimusi meita Nadīna, kas patlaban ir astoņus gadus veca. Laulība pēkšņi izira, kad uzņēmējs sastapa zeķu un veļas zīmola „Amoralle” dizaineri Inesi Krūmiņu. Pirms četriem gadiem tika šķirta Ozola un Dūdumas laulība. Nu jau teju divus gadus miljonārs ir precējies ar Inesi.

Pēc šķiršanās Gundega sastapa savas jaunākās meitas, nepilnus trīs gadus vecās Hannas tēvu banku nozares speciālistu Edmundu Šimiņu, ar kuru kopā itin laimīga izskatījās vēl šovasar. Tiesa, pirms neilga laika smalkajās aprindās izskanēja runas, ka pāra vidū samilzušas nesaskaņas un viņi pašķīrušies.

Kasjauns.lv/ Foto: Mārtiņš Ziders