Cik izmaksāja Džordža Klūnija kāzas?
Krāšņās kāzu svinības Džordžam Klūnijam un Malai Alamuddinai izmaksājušas 1,6 miljonus ASV dolāru.
Slavenības
2014. gada 7. oktobris, 06:11

Cik izmaksāja Džordža Klūnija kāzas?

Jauns.lv

Noskaidrots, cik izmaksājušas kāzas slavenajam pārim – aktierim Džordžam Klūnijam (53) un britu advokātei Amalai Alamuddinai (36). Kā zināms, svinības notika romantiskajā Venēcijā četru dienu garumā.

Slavenību žurnāls „People”, kas saņēmis ekskluzīvas tiesības publicēt kāzu fotogrāfijas un pastāstīt plašākai sabiedrībai par svinību norises gaitu, arīdzan izpaudis, cik izmaksājušas krāšņās svinības Venēcijā. Pēc žurnāla aplēsēm, par kāzām iztērēti 1,6 miljoni dolāru!

Kāds vārdā nenosaukts informators noliedzis baumas, ka par svinībām iztērēti 13 miljoni dolāru, kā arī noraidījis iepriekš sabiedrībā izskanējušo viedokli, ka par kāzām apņēmušies maksāt līgavas vecāki.

Ceremoniju, kas norisinājās „Aman Canal Grande” viesnīcā apmeklēja aptuveni 100 viesu. Viņu vidū bija aktieris Mets Deimons ar sievu Lusianu, supermodele Sindija Krauforde ar vīru – bijušo modeli, uzņēmēju un Klūnija labāko draugu Rande Gerberu, aktieru pāris Emīlija Blanta un Džons Krasinskis, modes žurnāla „Vogue” redaktore Anna Vintūra, kā arī aktieris Bils Marijs.

Līgavainis bija tērpies „Armani” melnā smokingā, bet līgava izvēlējusies modes nama „Oscar de la Renta” kāzu kleitu, kas izšūtā briljantiem līdzīgiem kristāliņiem un pērlītēm. Ceremonijas laikā pāris mija platīna laulības gredzenus.

Lai gan kāzas citā zemē nekad neizmaksā lēti, pāris atzina, ka nevarēja iedomāties svinībām citu vietu, jo abi pirms gada iepazinušies tieši Itālijā. „Mums šeit ir māja,” par māju pie Komo ezera izteicies Klūnijs. „Mēs zinājām, ka šajā zemē vēlamies arī apprecēties.”

Žurnāls „People” informē, ka jaunais pāris viesiem dāvanās bija sarūpējis iPod ierīces

ar mūzikas izlasi, ko paši personīgi atlasījuši un sastādījuši.

Bet kādas gan dāvanas no saviem slavenajiem viesiem saņēma jaunais pāris?

„Mēs viņam nekā nepirkām,” žurnālam „Vanity Fair” norādījis aktieris Bils Marejs, šādi apliecinot, ka viesi bijuši aicināti ierasties bez dāvanām. Džordžam un Amalai viesu klātbūtne bijusi svarīgāka par visu.

 

Džordžs Klūnijs un Amala Alamuddina dodas reģistrēt laulību civilā ceremonijā

Kāzu svinību ceturtajā dienā Džordžs Klūnijs un Amala Alamuddina devās reģistrēt laulību civilā ceremonijā.

gallery icon

Klūnija jaunā sieva pirmajai dienai pēc kāzām izvēlas mini kleitu

Jaunā sieva Amala Alamuddina pirmajai dienai pēc kāzām izvēlējusies itāliešu zīmola „Giambattista Valli” mini kleitu. Džordžs Klūnijs sievu pavadīja, tērpies ...

gallery icon

 

Džordža Klūnija kāzas ar britu advokāti Amalu Alamudinu

Amerikāņu aktieris Džordžs Klūnijs sestdien Venēcijā salaulājies ar savu izredzēto, britu advokāti Amalu Alamudinu.

gallery icon

Kasjauns.lv/Foto: All Over Press