Dženifera Lopesa atklāj, ko domā par visiem saviem bijušajiem
Lai gan Dženiferai Lopesai dzīvē bijis visnotaļ daudz partneru, viņa ar tiem visiem esot saglabājusi draudzīgas attiecības arī pēc šķiršanās.
Slavenības

Dženifera Lopesa atklāj, ko domā par visiem saviem bijušajiem

Jauns.lv

Latino dīva Dženifera Lopesa (45) ir bijusi precējusies trīs reizes, bet kāzas ar aktieri Benu Afleku viņa atsauca vien dažas stundas pirms ceremonijas.

Dženifera Lopesa atklāj, ko domā par visiem saviem...

Lai gan dziedātājai un aktrisei Dženiferai Lopesai bijis daudz partneru, nesenā intervijā viņa apgalvojusi, ka saglabājusi labas attiecības ar visiem saviem bijušajiem vīriešiem.

Viesojoties radio „KiisFM” studijā, Lopesa izteikusies, ka uztur draudzīgas attiecības ar tiem visiem. „Man ir labas attiecības ar maniem bijušajiem,” viņa norādījusi.

Intervijā taujāts Dženiferas viedoklis par viņas bijušā drauga repera Diddy nesen izskanējušo izteikumu, ka viņš Lopesas sēžamvietu uzskata par „mākslas darbu” un lepojas, ka šī sieviete ir viņa bijušo draudzeņu skaitā.

„Jā, es to dzirdēju,” apliecinājusi Dženifera. „Tas bija ļoti jauku – mēs viens otru ļoti atbalstām un aizvien esam draugi.”

Dženifera atzīst, ka jūtas patīkami glaimota par Diddy vārdiem, kas gan lielā mērā bijuši veltīti viņas un Igijas Azalijas jaunajam videoklipam „Booty”.

„Ak, mans dievs! Man ir tik ļoti paveicies, ka šī lieliskā sieviete ir manā vēsturē, viņa ir viena no izcilākajām, kādu vien esmu sastapis,” TV programmas „Access Hollywood” žurnālistam izteicās reperis. „Viņas sēžamvieta ir lieliska. Tā ir mākslas darbs. Tā noteikti ieies vēsturē, tā noteikti būs.” Pēc īsa brīža mūziķis papildināja teikto ar sekojošu domu: „Arī viņas talants, viņas enerģija, viņas mērķtiecība. Viņa nekad nepadodas. Viņa man ir lieliska draudzene, vienmēr tāda būs. Bet tā vieta ir burtiski satriecoša.”

Dženifera Lopesa un reperis Diddy 2000. gada „Grammy” balvu ceremonijā. Pāris bija kopā divus gadus.

Dženiferas Lopesas vīrieši

Dženifera Lopesa ir bijusi precējusies trīs reizes. Viņas pirmais vīrs bija oficiants Odžani Noa, ar kuru dziedātāja kopā nodzīvoja vienu gadu. Pēc tam Dženifera apprecējās ar dejotāju Krisu Džadu. Šī laulība ilga divus gadus. Lopesas trešais vīrs bija dziedātājs Marks Antonijs. Pāris bija kopā no 2004. gada līdz 2011. gadam. Šajā laulībā dzimuši arī abi Lopesas bērni – dvīņi Makss (5) un Emme (5). Laulība oficiāli šķirta vien šogad.

Dženifera bijusi arī saderināta ar aktieri Benu Afleku. Viņi bija kopā no 2002. gada līdz 2004. gada janvārim. 2003. gadā pāris atsauca kāzas vien dažas stundas pirms ceremonijas.

Šā gada jūnijā, pēc divarpus gadu kopābūšanas, Dženifera pārtrauca attiecības ar dejotāju Kasperu Smārtu. Klīst runas, ka tam par iemeslu bijuši Kaspera sānsoļi ar transseksuālām modelēm. Plašākā sabiedrībā Lopesa šķiršanās iemeslus neatklāj, publiski abi aizvien saglabājuši dziļu cieņu un apbrīnu viens pret otru.

Dženifera Lopesa, piedaloties Igijai Azalijai – „Booty”

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press