Noskaties, kā Busulis pārsteidz žūriju un iekļūst Krievijas šova "Голос" nākamajā kārtā! VIDEO
Intars Busulis un Maikls Bleizs šovā "Balss".
Slavenības
2014. gada 25. oktobris, 11:20

Noskaties, kā Busulis pārsteidz žūriju un iekļūst Krievijas šova "Голос" nākamajā kārtā! VIDEO

Jauns.lv

Latviešu dziedātājs Intars Busulis turpina savu triumfa gājienu Krievijā tik populārajā muzikālajā šovā “Голос” (“Balss”), savaldzinot gan žūriju, gan skatītājus, un izpelnoties milzu ovācijas. Vakar Busulis iekļuva šova nākamajā kārtā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pirms nedēļas  beidzās šova “Balss” aklās noklausīšanās posms, pēc kura mentori Aleksandrs Gradskis, Pelageja, Leonīds Agutins un Dima Bilans sagatavoja muzikālajiem dueļiem pirmo posmu izturējušos dalībniekus.  Un vakar „Pirmā Baltijas kanāla” (PBK) ēterā sākās šova “Balss” nākamā kārta. Tajā dalībnieki uzstājās pa diviem, un tas talants, kurš uzstāšanās laikā uz mentoru atstāja spēcīgāku iespaidu, turpinās dalību šovā. Tiesa, ir vēl viena iespēja saglabāt vietu projektā – iepatikties kādam no mentoriem-konkurentiem, kurš var izglābt atsijāto mūziķi, iekļaujot viņu savā komandā.

Leonīda Agutina audzēknis Intars Busulis uzstājās kopā ar melnādaino dziedātāju Maiklu Bleizu. Viņi izpildīja "Play That Funky Music" un šis priekšnesums bez šaubām bija labākais šova šajā raidījumā. Skatītāji cēlās kājās, nerimās aplausi un saucieni “Malači”, arī žūrija bija sajūsmā, veltot labus vārdus abiem dalībniekiem, bet it sevišķi Intaram Busulim. Piemēram, Dima Bilans izteicās: “Kurš apgalvo, ka latviešu dzīves un mūzikas uztvere ir pilnīgi neekspresīva?! Nē, Intars parādīja, ka tā ir tik ekspresīva, ka patīkami baudīt. Liels paldies!” Līdzīgus vārdus izteica Aleksandrs Gradskis: “It kā pastāv viedoklis, ka Baltijas ļaudis ir mierīgi un ieturēti, bet izrādās, ka nē – ja patīk mūzika un tā uzkurina, tad viss izdodas lieliski.” Bet Pelageja īpaši sajūsminājās par Intara humora izjūtu, kā arī par viņa muzikālo talantu un kustībām.

Tikmēr abu talantīgo izpildītāju mentors Leonīds Agutins lēma, ka šovā dalību turpinās Intars Busulis.

Intars Busulis - intervija pēc šova "Balss" dueļa

Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums