1dienas
19stundas
34minūtes
25sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Klūnija kārtējā kāzu ballīte izjauc iepriekš rezervētu pēcpusdienas tējošanu
Aizvadītajā nedēļas nogalē Klūniju pāris sarīkojis vēl vienas kāzu svinības. Anglijā viņi noīrējuši pusi „Danesfield House” viesnīcas kompleksa.
Slavenības

Klūnija kārtējā kāzu ballīte izjauc iepriekš rezervētu pēcpusdienas tējošanu

Jauns.lv

Aizvadītajā nedēļas nogalē Klūniju pāris sarīkojis kāzu ballīti Anglijā, lai tās varētu apmeklēt viesi, kas netika uz viņu četru dienu ilgajā svinībām Venēcijā. Tas gan radīja neērtības citiem viesnīcas viesiem, kuriem tika atteiktas viņu iepriekš aizrunātās svinību telpas...

Klūnija kārtējā kāzu ballīte izjauc iepriekš rezer...

Džordžs Klūnijs (53) un Amala Alamuddina-Klūnija (36) ballīti rīkoja „Danesfield House” viesnīcā Bekingemšīras grāfistē Anglijā. Kādai ģimenei, kas jau laikus šajā viesnīcā bija rezervējusi tējas pēcpusdienu, pēdējā brīdī nācās atteikties no plānotā pasākuma. Sarūgtināta par sabojātajām brīvdienām, ģimene par notikušo uzrakstīja atsauksmi populārajā vietnē TripAdvisor, kas ir viena no vadošajām, kur ļaudis lūkojas pēc atsauksmēm, kad meklē piemērotu viesnīcu savam brīvdienu braucienam.

„Atcēla Džordža Klūnija kāzu dēļ,” raksta ģimenes galva. „Pirms diviem mēnešiem rezervējām tējas pēcpusdienu, lai atzīmētu kādu ģimenei ļoti īpašu notikumu – tā arī netikām, jo nedēļu pirms to atcēla kāda ļoti ekskluzīva pasākuma dēļ šajā viesnīcā. Mums ierosināja tēju ieturēt spa kompleksā, bet viesnīca nepiedāvāja nekāda veida kompensāciju, līdz es [tējas pēcpusdienu] atcēlu. Nekad vairs pie viņiem nerezervēšu.”

Lai gan vietni TripAdvisor uzskata kā vienu no uzticamākajām, kur gūt atsauksmes par viesnīcām, šo ierakstu drīz pēc publiskošanas dzēsa. Tiek uzskatīts, ka profila „StwartHasAPoint” lietotāja ir kāda Londonā dzīvojoša sieviete, kurai ir pāri 30. Arī šis profils vairs nav aktīvs.

Baumo, ka Klūnijs par smalko uzņemšanu „Danesfield House” viesnīcā Anglijā iztērējis 65 000 sterliņu mārciņu. Svinības ilgušas trīs dienu garumā. Tās sākušās jau piektdienas vakarā ar svinīgajām vakariņām, kuras apmeklēja arī Amalas vecāki Bārija un Ramzijs Alamuddini.

Sestdien viesnīcas teritorijā tika uzvelta milzīga balta telts, kur vēlāk notika balle, kas izmaksājusi aptuveni 8 000 sterliņu mārciņu.

Kāda ģimene jutās ļoti sarūgtināta. Tā pirms diviem mēnešiem bija rezervējusi viesnīcā tējas pēcpusdienu, lai atzīmētu īpašu notikumu, bet Klūnija kāzu dēļ viņiem pirms nedēļas iecerētais pasākums atteikts.
Kāda ģimene jutās ļoti sarūgtināta. Tā pirms diviem mēnešiem bija rezervējusi viesnīcā tējas pēcpusdienu, lai atzīmētu īpašu notikumu, bet Klūnija kāzu dēļ viņiem pirms nedēļas iecerētais pasākums atteikts.

Viesi sagaidīti pie durvīm ar īpašajiem „Klūnija kunga un kundzes” kokteiļiem. Dāmām pasniegts rozā dzēriens, kas gatavots no vaniļas vodkas, marakujas liķiera un laima sulas. Savukārt kungi cienāti ar kokteili, kas gatavots tekilas, vodkas, laima sulas un ingvera alus.

Viesi pēcāk aicināti pie galdiem, kas klāti ar melniem galdautiem. Klūniju pāris esot noīrējis pusi viesnīcas savām un viesu ērtībām.

Divas trešdaļas vietnē TripAdvisor publicēto atsauksmju „Danesfield House” viesnīcas servisu novērtējuši kā „izcilu” vai „ļoti labu”, tikai 6% viesu apkalpošanu novērtējuši kā „briesmīgu”. Vislabāk novērtēta „atrašanās vieta”, bet viszemāk „vērtība” – naudas summa, kas prasīta par servisu.

Džordžs Klūnijs un Amala Alamuddina-Klūnija sarīkoja kāzu balli Anglijā, lai to varētu apmeklēt viesi, kas netika uz viņu četru dienu ilgajā svinībām Venēcijā. Pasākumam pāris noīrēja pusi „Danesfield House” viesnīcas.

Džordžs Klūnijs ar sievu Amalu sarīko kāzu balli arī Anglijā

Džordžs Klūnijs un Amala Alamuddina-Klūnija sarīkoja kāzu balli Anglijā, lai to varētu apmeklēt viesi, kas netika uz viņu četru dienu ...

Džordžs Klūnijs un Amala Alamuddina dodas reģistrēt laulību civilā ceremonijā

Kāzu svinību ceturtajā dienā Džordžs Klūnijs un Amala Alamuddina devās reģistrēt laulību civilā ceremonijā.

Klūnija jaunā sieva pirmajai dienai pēc kāzām izvēlas mini kleitu

Jaunā sieva Amala Alamuddina pirmajai dienai pēc kāzām izvēlējusies itāliešu zīmola „Giambattista Valli” mini kleitu. Džordžs Klūnijs sievu pavadīja, tērpies ...

Džordža Klūnija kāzas ar britu advokāti Amalu Alamudinu

Amerikāņu aktieris Džordžs Klūnijs sestdien Venēcijā salaulājies ar savu izredzēto, britu advokāti Amalu Alamudinu.

Kasjauns.lv/Foto: All Over Press