Vai Kamerona Diaza slēpj saderināšanās gredzenu? FOTO
Kamerona Diaza Ņujorkas ielās manīta ar gredzenu ar briljantu uz kreisās rokas zeltneša. Taču nākamajā dienā, dodoties darīšanās, viņa roku slēpa zem šalles.
Slavenības
2014. gada 27. novembris, 06:11

Vai Kamerona Diaza slēpj saderināšanās gredzenu? FOTO

Jauns.lv

Holivudas aktrise Kamerona Diaza (42) un grupas „Good Charlotte” mūziķis Bendži Madens (35) satiekas kopš šā gada maija. Vai pāris nobriedis nākamajam attiecību posmam un ir saderinājies?

Parādījušās baumas, ka aktrise Kamerona Diaza un mūziķis Bendži Madens esot saderinājušies. Otrdien Kamerona manīta Ņujorkas ielās, slēpjot kreisās rokas pirkstus zem savas pelēkās šalles. Tas noticis tikai dienu pēc tam, kad aktrise uz ielas redzēta ar zelta gredzentiņu ar briljantu uz „īpašā pirksta”, kur dāmas ārvalstīs mēdz nēsāt saderināšanās gredzenu. Uz kreisās rokas zeltneša spoži mirdzēja gredzens ar briljantu.

Taču dienu vēlāk, dodoties darīšanās, Kamerona bija stingri nolēmusi rotaslietu paslēpt no visu vērojošo paparaci acīm.

Gredzens ar briljantu manīts Kameronas pirkstā arī aizvadītajā mēnesī, kad viņa atpazīta ielās kopā ar mīļoto vīrieti Bendži Madenu. Taču jautājums, vai aktrise ir saderinājusies vai tomēr ne, aizvien plašākai sabiedrībai netiek atklāts.

Aktrise šo jautājumu nav komentējusi, un arī viņas pārstāvji par šo tēmu klusē. Mis Diaza šobrīd cītīgi nodevusies jaunākās filmas – 1982. gadā tapušās kinolentes „Annie” rīmeika – reklāmas pasākumiem. Filma kinoteātros būs skatāma no 19. decembra.

Ilgstošākās un nopietnākās attiecības Kameronai savulaik bija ar dziedātāju un aktieri Džastinu Timberleiku. Viņas bijušo mīļoto skaitā bijis arī dziedātājs un aktieris Džareds Leto un beisbolists Alekss Rodrigess. „Viņi ir mani dvēseļubiedri,” reiz teikusi Diaza. „Manai dvēselei ir daudz dažādu šķautņu un tai nepieciešami daudz dažādi vīrieši. Arī draugi. Draugi arī var būt dvēseļubiedri!”


Kasjauns.lv/Foto: All Over Press