Šī sieviete apgalvo, ka viņai 4 gadus bijis romāns ar Melāniju no "Spice Girls". FOTO
42 gadus vecā uzņēmējdarbības menedžere Krista Pārkere apgalvo, ka pirms desmit gadiem viņai bijušas romantiskas attiecības ar bijušo „Spice Girls” dziedātāju Melāniju Braunu.
Slavenības
2014. gada 10. decembris, 17:07

Šī sieviete apgalvo, ka viņai 4 gadus bijis romāns ar Melāniju no "Spice Girls". FOTO

Jauns.lv

Bijusī „Spice Girls” dziedātāja Mela B jeb Melānija Brauna (39) savulaik atzinusi, ka viņai četrus gadus bijis romāns ar sievieti, taču mūziķes pārstāvji dedzīgi noliedz, ka tā būtu Krista Pārkere, kas šobrīd plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem pavēstījusi, ka viņai bijušas attiecības ar Melāniju.

Lai gan Melānijas Braunas pārstāvji noliedz, ka 42 gadus vecajai uzņēmējdarbības menedžerei ir bijušas seksuāla rakstura attiecības ar 39 gadus veco „Spice Girls” dziedātāju, Krista Pārkere šobrīd gatava par to runāt ar visiem, kas klausās, un labprāt pozē fotosesijās.

Krista apgalvo, ka abas satikušās pie skolas vārtiem Holivudā. Kristai tolaik nav bijusi iepriekšēja pieredze attiecībās ar sievietēm, turpretī Melānijas pagātnē jau bijušas dažas dēkas ar sava dzimuma pārstāvēm. Pirmos pāris mēnešus Melānija un Krista satikušās regulāri, taču kādu vakaru ciešā draudzība esot pāraugusi citā līmenī, – norāda Pārkere. „Kādu vakaru, kad sarunājāmies Melānijas mājās, viena lieta noveda pie otras, un tas notika. Es nonācu Melas gultā un viņa man sekoja. Viņa man teica: ‘Esmu tik uzbudināta, vai pamīlēsimies?’. Un es teicu ‘Labi.’”

Izdevumam „The Sun On Sunday” Krista detalizēti stāsta par četrus gadus ilgušajām attiecībām un norāda, ka „Spice Girls” dziedātāja bijusi vadošā tajās. „Viss notika ļoti dedzīgi. Nav šaubu, ka es iemīlējos Melānijā un viņa iemīlējās manī,” apgalvo Pārkere.

Melānijas Braunas pārstāvis strikti norāda, ka tā nav Krista, par kuru Melānija runājusi intervijā ar „The Guardian”, aizvadītajā nedēļā norādot: „Man bija meitene. Un tad? Man četrus gadus bija attiecības ar sievieti.”

Abas sievietes romāns it kā vienojis pirms desmit gadiem. Tolaik Krista vēl bijusi precējusies. „Melānijai nekad nav bijušas attiecības ar Kristu,” apgalvo dziedātājas pārstāvis. „Jebkurš apgalvojums, ka tādas bijušas, ir izdomājums.”

„Cilvēki mani dēvē par lezbieti, biseksuāli un heteroseksuāli. Taču es zinu, kas ir manā gultā...” – izteikusies pati Melānija.

Lai gan kopš 2007. gada dziedātāja ir laimīgi precējusies ar kino producentu Stīvenu Belafonti, viņa ar patīkamām izjūtām atceras četrus gadus ilgušo romānu ar sievieti, kura esot Kristīne, nevis Krista. Šā gada februārī izdevumam „Attitude” Brauna izteicās: „Man bija lieliskas četrus gadus ilgas attiecības ar jauku lēdiju, ar kuru es sarunājos līdz pat šai baltai dienai.”

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press