Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Šova "TV zvaigzne" uzvarētājs ir Neimanis! FOTO
„TV zvaigzne” fināla raidījumā uzvaras laurus plūca Dzintars Neimanis.

Šova "TV zvaigzne" uzvarētājs ir Neimanis! FOTO

Jauns.lv

Pēc vairāk nekā divu mēnešu dzīves slēgtās telpās ir noskaidrots „Kanāls 2” realitātes šova „TV zvaigzne” uzvarētājs – tas ir Dzintars Neimanis.

Šova "TV zvaigzne" uzvarētājs ir Neimanis! FOTO...

Pirmo reizi Latvijas TV šovu vēsturē ir radīts realitātes šovs, kurā jaunieši centās gūt ieskatu, pieredzi un rūdījumu televīzijas darbā. Viņi pārbaudīja un uzlaboja savas prasmes komunikācijā, aktiermeistarībā, raidījumu veidošanā un vadīšanā, lai finālā sacenstos par titulu „TV zvaigzne” un iegūtu galveno balvu - iespēju veidot savu raidījumu.

Interesanti, ka šajā šovā bez topošo režisoru, ziņu vadītāju, žurnālistu, aktiermākslas un daiļrunības talantiem, lauzās ārā arī visādi citi “brīnumi”. Vairāki dalībnieki atklāti pateica, ka nezina, kāpēc šovā vispār atrodas, bet citiem svarīgāk par nodarbību apmeklēšanu bija vētrainu ballīšu vadīšana brīvdienu vakaros.

Tāpat neiztrūka bez skandāliem – jau pirmajās dienās satraucošas vēstis virmoja ap bijušo cietumnieku Edgaru Toretto, vēlāk viņa pagātnes stāstu aizēnoja horeogrāfes un bijušās striptīzdejotājas Kristīnes Trušinskas piedzīvojumi, bērna gaidības un smagā slimība. Šovā neiztrūka arī seksa skandāla un viltus laulības. Sadzīviskas nesaskaņas, pārpratumi alkohola reibumā mijās ar draudzību un pat ar mīlestības jūtām. Līdz finālā palika astoņi drosmīgākie, izturīgākie un jādomā arī, ka talantīgākie dalībnieki – Marta, Linda, Dzintars, Ex Da Bass, Juris, Edgars Toretto, Aldis un Džokers.

Vakara tiešraidē pēc iekšējā balsojuma un žūrijas rezultātu paziņošanas noteica sešus finālistus, no kuriem skatītāji tālāk izvēlējās trīs – Juri Grīntālu, Lindu Sevastjanovu un Dzintaru Neimani. Rezultātā skatītāju vislielāko atzinību guva un par šova „TV zvaigzne” uzvarētāju atzīts Neimanis!