"Vējabrālis" Frīdis meklēs Latvijas karaoke karali
Moto kluba „Vēja Brāļu ordenis” prezidents Aivars Freimanis, kurš Latvijā tiek uzskatīts par karaoke krusttēvu, nu meklēs jaunus šā dziedāšanas veidu talantus.
Slavenības

"Vējabrālis" Frīdis meklēs Latvijas karaoke karali

Kasjauns.lv

TV kanāls RīgaTV 24 šajā sezonā sāks demonstrēt jaunu muzikāli izklaidējošu šovu – karaoke TV čempionātu! Pasākums RīgaTv 24 studijā notiks piektdienas vakaros un tajā varēs piedalīties gan karaokes dziedātāji, gan līdzjutēji, kuriem pēc raidījuma tiešraides arī būs iespēja kāpt uz skatuves un izmēģināt spēkus karaoke dziedāšanā.

"Vējabrālis" Frīdis meklēs Latvijas karaoke karali...

Šova patrona pienākumus uzņēmies karaoke krusttēvs Latvijā Aivars Freimanis jeb Frīdis, kurš atzīst, ka karaoke dziedāšana Latvijā joprojām ir ļoti pieprasīta izklaide. Viņš, atgādinot, ka Latvijā ir ne mazums mūziķu, kas savas skatuves gaitas sākuši tieši ar karaoke dziedāšanu, ziņo – priecājas, ka ar TV starpniecību šajā izklaidē nu varēs piedalīties arī tie, kas nekad nav bijuši nevienā karaoke pasākumā, bet ir gatavi dziedāt.

RīgaTv 24 programmu direktors Rūdolfs Ēķis ir pārliecināts, ka karaoke TV čempionāts noteikti ļaus atrast kādu plašai publikai nezināmu talantu. „Jau iepriekšējā sezonā, rīkojot talantu šovu „Rādi, ko vari”, kārtējo reizi pārliecinājāmies, ka latvieši labprāt kāpj uz skatuves dziedāt. Šī būs vēl viena iespēja kāpt uz skatuves un parādīt savas prasmes visai Latvijai. Turklāt RīgaTV 24 ir dzīvā satura televīzija, kas dod iespēju ikvienam kaut reizi nokļūt TV prožektoru gaismā! Un karaoke TV čempionāts noteikti ir viena no šādām iespējām,” saka Rūdolfs Ēķis.

Pieteikšanās karaoke TV čempionātam sākās jau pirms gadumijas un starp pirmajiem pretendentiem ir gan tādi, kas grib izmēģināt, ko nozīmē dziedāt karaoke, gan jau rūdīti jomas profesionāļi, kas saņēmuši karaoke balvas ne tikai Latvijā.

Karaoke TV čempionātam var pieteikties katrs, kuram ir vismaz 16 gadu, drosme kāpt uz skatuves un kurš ir gatavs dziedāt dažādu žanru un mākslinieku dziesmas, jo, kā saka Aivars Freimanis – īstam karaokes čempionam jāspēj nodziedāt viss – no šlāgera līdz hiphopam un vēl tālāk.