Seksapīlā Lopesa atkal satiekas ar bijušo draugu! Kāpēc?
Pērnā gada jūnijā, pēc divarpus kopābušanas gadiem, Dženifera Lopesa un dejotājs Kaspers Smārts izšķīrās. Nu viņi attiecības atjaunojuši.
Slavenības

Seksapīlā Lopesa atkal satiekas ar bijušo draugu! Kāpēc?

Jauns.lv

Dženifera Lopesa (45) ir viena no skaistākajām un seksapīlākajām slavenajām sievietēm, taču nokārtot privāto dzīvi viņai neizdodas. Lopesas pagātnē ir trīs šķirtas laulības un vairāki slaveni bijušie draugi. Nesen viņa atjaunojusi attiecības ar bijušo draugu, ar kuru izšķīrās aizvadīta gada vasarā.

Seksapīlā Lopesa atkal satiekas ar bijušo draugu! ...

Pirms dažām nedēļām Dženifera Lopesa sniedza vaļsirdīgu interviju, kurā atzina, ka viņai ir bail būt vienai. Vēlmi visu laiku būt attiecībās viņa pati kritiski novērtējusi kā „atkarību no mīlestības”. Lai gan latino dīva atzina, ka apzinoties savu vājību, ir vieglāk ar to cīnīties – viņa atkal ir tai padevusies. Lopesa bija apņēmusies kādu laiku dzīvot viena un nemesties jaunās attiecībās. Taču nesen kļuvis zināms, ka līdz ar jauno gadu Lopesa atjaunojusi attiecības ar bijušo draugu – dejotāju Kasperu Smārtu.

Slavenību ziņu pārraides „Entertainment Tonight” veidotāji informē, ka Jauno gadu bijušais pāris sagaidījis kopā. Abi manīti svinam gadu miju Lasvegasā. Lopesa „grēku pilsētā” bija ieradusies, lai sniegtu Vecgada vakara koncertu slavenajā „Caesars Palace”.

Dženifera un 18 gadus jaunākais Kaspers Smārts kopā bija divarpus gadus, pirms nolēma šķirt kopīgi ejamos ceļus aizvadītā gada jūnijā.

Dženiferas pagātnē ir trīs šķirtas laulības. Viņas pirmais vīrs bija oficiants Odžani Noa, ar kuru dziedātāja kopā nodzīvoja vienu gadu. Pēc tam Dženifera apprecējās ar dejotāju Krisu Džadu. Šī laulība ilga divus gadus. Lopesas trešais vīrs bija dziedātājs Marks Antonijs. Pāris bija kopā no 2004. gada līdz 2011. gadam. Šajā laulībā dzimuši arī abi Lopesas bērni – dvīņi Makss (5) un Emme (5). Laulība oficiāli šķirta vien pērn.

Lopesas mīļoto vīriešu skaitā bijuši arī vairāki sabiedrībā pazīstami cilvēki, viņu vidū aktieris Bens Afleks un reperis Diddy. Ar Benu Afleku Dženifera bija arī saderināta. Viņi bija kopā no 2002. gada līdz 2004. gada janvārim. 2003. gadā pāris atsauca kāzas vien dažas stundas pirms ceremonijas.