"The Prodigy" pēc sešu gadu klusēšanas atgriežas ar "Nasty". VIDEO
The Prodigy uzstājas "Global Gathering" festivālā Anglijā pagājušā gada 26. jūlijā.
Slavenības
2015. gada 13. janvāris, 12:27

"The Prodigy" pēc sešu gadu klusēšanas atgriežas ar "Nasty". VIDEO

Jauns.lv

Paskaidrot britu elektroniskās grupas "The Prodigy" fenomenu ir vienkārši neiespējami. To tālajā 1990. gadā dibināja Laiems Houlets, un grupa izdevusi tikai piecus albumus un līdz pat šim brīdim ir viena no populārākajām pasaulē.

"The Prodigy" pasaules slavu ieguva jau pēc sava otrā albuma "Music For The Jilted Generation" (1994) izdošanas, kad elektroniskā mūzika vēl nebija tik populāra, bet pēc albuma "The Fat Of The Land" (1997) grupa nokļuva kulta statusā. Tas nav pārsteidzoši, jo trešais "The Prodigy" albums iekļuva Ginesa rekordu grāmatā kā visātrāk pārdotais britu albums, 2012. gadā pārdoto albumu skaits pārsniedza 10 miljonus. Tie fani, kuri "The Prodigy" iemīlējuši kopš tās pirmsākumiem jau sen ir kļuvuši par vecākiem, bet viņu atvases pašas ir kļuvušas par dedzīgiem grupas faniem.

Sešus garus gadus "The Prodigy" fani gaidīja kādu jaunumu no saviem elkiem, un, visbeidzot, sagaidīja. Šī gada 30. martā savā leiblā ar nosaukumu "Take Me To The Hospital" iznāks grupas sestais albums - "The Day Is My Enemy". Laiems Houlets jaunajā albumā apsolījis noslaucīt kājas pret mūsdienu deju mūziku un tās kulta dīdžejiem. "Mēs veidojam mūziku pēc pašu likumiem un uzskatām, ka ir nepareizi radīt visu mūsdienu elektroniskās mūzikas skatuvi orientējoties tikai uz dīdžejiem. Mēs gribētu redzēt vairāk grupu, kuras spēlē elektronisko mūziku" - saka Houlets. Par albuma priekšvēstnesi kalpos singls "Nasty", kuru plānots izdot janvāra beigās. Jaunajā albumā būs iekļautas 14 dziesmas, un tas tiks izdots CD, vinila un digitālā formātā. Pasūtīt savu albuma kopiju var grupas oficiālājā mājas lapā .

Jaunā albuma oficiālais dziesmu saraksts:

1. The Day is My Enemy

2. Nasty

3. Rebel Radio

4. Ibiza (feat. Sleaford Mods)

5. Destroy

6. Wild Frontier

7. Rok-Weiler

8. Beyond the Deathray

9. Rhythm Bomb (feat. Flux Pavilion)

10. Roadblox

11. Get Your Fight On

12. Medicine

13. Invisible Sun

14. Wall Of Death

The Prodigy - Nasty

The Prodigy - The Day is My Enemy

Kasjauns.lv/Foto: All Over Press