Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Slavenības

"Es tiku noliegta kā sieviete," - Rēzija Kalniņa dzīvojusi toksiskās attiecībās

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Kanāla "STV Pirmā!" sarunu raidījumā "Divi vienā" viesojas aktrise Rēzija Kalniņa un viņas vīrs diriģents Ainārs Rubiķis. Pāris runā arī par sāpīgām lietām un pieredzēm.

"Es tiku noliegta kā sieviete," - Rēzija Kalniņa d...

Rēzija Kalniņa atzīstas, ka savulaik dzīvojusi ļoti smagās un toksiskās attiecībās: "Es tiku noliegta kā sieviete, turklāt daudzu gadu garumā." Raidījuma vadītāja Kristīne Virsnīte interesējas, vai aktrisei ir kāds padoms, kā no šādām attiecībām "tikt prom", jo tādas, visticamāk, Latvijā piedzīvo daudzas sievietes.

"Man palīdzēja veģetatīvā distonija. Man sākās panikas lēkmes, un tieši šī cilvēka klātbūtnē. Es sapratu, ka ķermenis jau ir tik cietis, tik "uzkāries", ka ir vienkārši jāmūk, lai varētu izdzīvot. Nevienam nenovēlu to visu piedzīvot, labāk ātrāk pielikt punktu. Bet, jā, es kaut kādā tādā veidā tiku izglābta," aktrise atceras.
Rēzija arī stāsta, ka par spīti visam šobrīd viņai ar šo cilvēku, kas ir viņas kolēģis, esot brīnišķīgas attiecības, jo ir pavisam cita situācija: "Mēs esam kolēģi. Mēs nerunājam par attiecībām, un man tagad ir vīrs."

Diriģents Ainārs Rubiķis ar sievu aktrisi un režisori Rēziju Kalniņu.

Ainārs Rubiķis ar sievu Rēziju Kalniņu

Diriģents Ainārs Rubiķis ar sievu aktrisi un režisori Rēziju Kalniņu.