foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Ainārs Rubiķis par attiecībām ar Rēziju: “Mēs centāmies izbēgt viens no otra”
Ainārs Rubiķis ar sievu Rēziju Kalniņu 2013. gada decembrī.
Slavenības
2017. gada 26. jūnijs, 05:12

Ainārs Rubiķis par attiecībām ar Rēziju: “Mēs centāmies izbēgt viens no otra”

Kasjauns.lv

Lieliskais diriģents Ainārs Rubiķis, kurš nākamajā sezonā kļūs par Berlīnes Komiskās operas māksliniecisko vadītāju, atzīstas, ka viņas sieva – aktrise un režisore Rēzija Kalniņa – ir viņa labākā puse, un viņam jābūt pirmajam, kas Rēzijai uzcels pieminekli.

Ainārs Rubiķis ar sievu Rēziju Kalniņu

Diriģents Ainārs Rubiķis ar sievu aktrisi un režisori Rēziju Kalniņu.

gallery icon
10

Ainārs Rubiķis ar Rēziju Kalniņu apprecējās 2013. gada 31. jūlijā pēc divu gadu ilgas draudzības. Tad jau bija izjukusi Aināra laulība ar viņa sievu, dziedātāju un vokālo pedagoģi Ilzi Dzenīti, kura ar Rēziju ir sirdsdraudzenes.

Toreiz mēļoja, ka Rubiķis izpostījis dzīvi savai sievai Ilzei un aizgājis pie viņas sirdsdraudzenes, taču tā nebija - patiesībā Ainārs ar Rēziju uzsāka attiecības tikai pēc tam, kad viņa un Ilzes laulība jau bija sabrukusi.

To diriģents vēlreiz apstiprina arī tagad, žurnālam “Ieva” atklājot, ka viņš pat centies izbēgt no attiecībām ar Rēziju. “Ja vaicā par otras puses meklēšanu... Es drīzāk gribētu teikt, kā tā bija neizbēgamība. Mēs ar Rēziju centāmies, goda vārds, centāmies aizbēgt gan viens no otra, gan no attiecībām. Kādus divus gadus bēgām viens no otra. Taču galu galā sapratām, ka, nebūdami kopā, radīsim elli zemes virsū gan sev, gan apkārtējiem. Un es arī piekusu bēgt,” žurnālam “Ieva” saka Ainārs Rubiķis.