Rēzija Kalniņa: „Biju vieglprātīga pret saviem vīriešiem”
Slavenības
2010. gada 20. janvārī, 15:28

Rēzija Kalniņa: „Biju vieglprātīga pret saviem vīriešiem”

Jauns.lv

Izcilā aktrise Rēzija Kalniņa (39), kura uz skatuves izdzīvojusi tik kaislīgas jūtas un arī dzīvē par pielūdzēju uzmanību nav sūdzējusies, atzīst, ka privātajās attiecībās tādu īstu mīlestību pret vīrieti nemaz nav piedzīvojusi.

Rēzija Kalniņa: „Biju vieglprātīga pret saviem vīr...

Rēzija Kalniņa atzīst, ka pārāk bezrūpīgi izturējusies pret vīriešiem, kas vēlējušies ar viņu veidot nopietnas attiecības.
Rēzija Kalniņa atzīst, ka pārāk bezrūpīgi izturējusies pret vīriešiem, kas vēlējušies ar viņu veidot nopietnas attiecības.

Rēzija Kalniņa ir dziļi ticīgs cilvēks un samierinājusies, ka viņas misija ir māksla. Dievs viņai ir devis talantu, un tas ir jāattaisno. „Katra sieviete var būt māte, tomēr ne katra spēj darīt to, ko daru es,” viņa citē pasaulslaveno baletdejotāju Maiju Pļisecku. „Tā nav mana izvēle — būt vai nebūt mātei. Tā ir Dieva izvēle — man to piešķirt vai nepiešķirt.”

Tomēr aktrise nebūt nejūtas likteņa apdalīta vai nabadzīga — viņai ir dvīņubrālis Krists Kalniņš, kuram ir četri bērni, kas viņu mīl un gaida, ir māsas Danas Kalniņas–Zaķes kuplā ģimene. Rēzija rūpējas arī par mammu, mammas māsu, tēti. „Tie ir mani bērni, mani aprūpējamie,” viņa teic.

Tomēr ģimene tradicionāli ir ne tikai bērni, bet arī vīrietis. Rēzija Kalniņa vienmēr dzīvojusi atklātu dzīvi — savus dzīvesbiedrus un draugus viņa no sabiedrības nav pārāk slēpusi. Pirms daudziem gadiem Rēzija bija precējusies ar aktieri un režisoru Valdi Liepiņu, kurš tagad dzīvo laimīgā laulībā ar medicīnas darbinieci Lauru. Kopīgs darbs uz skatuves Rēziju arī privātajā dzīvē saveda kopā ar aktieri Artūru Skrastiņu. Pēc šķiršanās viņiem izdevies palikt labiem draugiem, un nu Artūrs ir precējies ar kolēģi Ilzi Ķuzuli–Skrastiņu. Pasākumos Rēzija redzēta kopā arī ar citiem sabiedrībā pazīstamiem vīriešiem — kardiologu Kārli Trušinski, mūziķi Aigaru Krēslu, operdziedātāju Jāni Apeini, tomēr neviens no viņiem, kā izrādās, nav bijis „tas drošais plecs”, kuru aktrise joprojām ilgojas sastapt.

Rēzijas Kalniņas dzīve un vīrieši

Kasjauns.lv / Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva