Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Tuvojas gada spocīgākie svētki! Slavenības, kuras absolūti necieš Halovīnu
foto: Shutterstock
Vairākām slavenībām Halovīni neiet pie sirds.
Slavenības

Tuvojas gada spocīgākie svētki! Slavenības, kuras absolūti necieš Halovīnu

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Halovīns tiek atzīmēts katru gadu 31. oktobrī. Šie svētki ir populāri daudzās valstīs, īpaši ASV, kur cilvēki pārģērbjas kostīmos, dekorē mājas ar spocīgiem elementiem un bērni piedalās "trick-or-treat" tradīcijā. Tomēr, neskatoties uz svētku popularitāti, vairākas slavenības ir atzinušas, ka necieš Halovīnu.

Tuvojas gada spocīgākie svētki! Slavenības, kuras ...

Kaillija Dženere

Lai gan realitātes šovu zvaigzne Kaillija Dženere bieži piedalās Halovīna kostīmu ballītēs, līdzīgi kā daudziem citiem, viņai patiesībā Halovīns šķiet biedējošs un nedaudz neomulīgs.

Tomēr viņas popularitāte un sabiedriskā loma mudina viņu piedalīties Halovīna aktivitātēs, un bieži vien viņa šajos svētkos demonstrē iespaidīgus tērpus, kas faniem ir ļoti iecienīti. Tā, piemēram, 2019. gadā viņa pārģērbās par Mērklēnu no "Mazās nāriņas", savukārt 2020. gadā kopā ar draudzenēm iejutās “Spēka rendžeru” komandā. Dženere arī savulaik izsauca fanu sajūsmu, parodējot Britniju Spīrsu no dziesmas “Toxic” ikoniskā videoklipa.

Emma Robertsa

Aktrise Emma Robertsa ir izteikusies, ka Halovīns nav viņas mīļākie svētki, un viņai nepatīk maskēties.

Interesanti, ka Emma Robertsa ir bijusi saistīta ar Halovīnu vairākos veidos, īpaši ar savu lomu televīzijas šovā “American Horror Story: Coven” un “American Horror Story: Freak Show”, kas iekļauj šausmu elementus, bieži saistītus ar Halovīna tematiku. Šova sezonas, kurās Roberts piedalījās, tika izlaistas tieši Halovīna periodā un kļuva populāras Halovīna noskaņu dēļ.

Kristena Bella

Aktrise Kristena Bella ir atklājusi, ka viņas bērni mīl Halovīnu, taču viņa pati ne vienmēr ir tik entuziastiska par šo svētku svinēšanu, īpaši pārģērbšanos kostīmos.

Viņas meitas bieži nosaka, kādi kostīmi viņai jāvalkā. Piemēram, viņas bērni vairākus gadus pēc kārtas uzstāja, ka Bellai jāģērbjas kā Elzai no animācijas filmas “Ledus sirds”, lai gan pati aktrise filmā ierunāja Annas lomu. Bella to darīja, lai iepriecinātu savus bērnus, taču pati atzina, ka tas viņai sagādāja maz prieka.

Sandra Buloka

Lai gan viņas bērni mīl Halovīnu, aktrise Sandra Buloka reiz izteicās, ka viņai pašai šie svētki nešķiet īpaši pievilcīgi, jo viņa neizbauda lielo burzmu, kas nāk kopā ar Halovīna svinībām.

Ir vērts atzīmēt, ka Sandra Buloka ir spēlējusi galveno lomu populārajā filmā “Praktiskā maģija”, kas ir kļuvusi par kultu klasiku un bieži tiek skatīta Halovīna laikā, pateicoties tās maģiskajai un mistiskajai tematikai.

Ričards Kērtiss

Kinorežisors un scenārists Ričards Kērtiss ir atklāti izteicies, ka viņam nepatīk Halovīns, jo tas iedrošina bērnus pieprasīt saldumus no svešiniekiem, kas, pēc viņa domām, nav laba tradīcija.