FOTO: ieskats sapņainajās Rebelas Vilsones un Ramonas Agrumas kāzās
foto: Canadian Press/Shutterstock/ Vida Press
Aktrise Rebela Vilsone un Ramona Agruma salaulājās 28. septembrī.
Slavenības

FOTO: ieskats sapņainajās Rebelas Vilsones un Ramonas Agrumas kāzās

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Sestdien, 28. septembrī, gredzenus mija Holivudas aktrise Rebela Vilsone un latviešu dizainere Ramona Agruma. Abas sievietes salaulājās Itālijā – vietā, kur viņas devās savā pirmajā kopīgajā atvaļinājumā, kad kļuva par publisku pāri.

FOTO: ieskats sapņainajās Rebelas Vilsones un Ramo...

Kāzu svinības notika viesnīcā “Hotel Cala di Volpe”, bet pati ceremonija pie jūras. Dienu pirms kāzām viesi ieradās viesnīcā, kur kopā ar pāri vakariņoja japāņu restorānā un baudīja svētku salūtu.

“Precējušās. Sardīnija 28.9.24,” sociālajā tīklā “Instagram” rakstīja Vilsone, pievienojot attēlu, kurā redzama kopā ar savu jauno sievu.

Vilsone tika arī redzēta pozējot fotogrāfam skaistajā īpašumā ar viduslaiku stila arhitektūru citā attēlā, ar kuru viņa dalījās savā “Instagram” stāstā.

Holivudas zvaigzne un Agruma, kas ir zīmola “Lemon Ve Limon” dibinātāja, kāzu ceremonijā devās pa eju identiskās plecu atkailinošās kāzu kleitās, ko veidoja starptautiski atzīts Spānijas luksusa kāzu un vakarkleitu modes zīmols “Pronovias”.

foto: Instagram.com/rebelwilson
Abas sievietes bija tērpušās "Pronovias" modes zīmolā.
Abas sievietes bija tērpušās "Pronovias" modes zīmolā.

Viņas apmainījās solījumiem zem skaisti rotātas ziedu arkas un turējās rokās, kamēr ceremoniju vadīja kāzu vadītājs neliela draugu un ģimenes pulka priekšā. Mīlas pāris noslēdza ceremoniju ar maigu skūpstu, kamēr stīgu kvartets radīja muzikālu noskaņu.

Pāri apsveica arī vairākas slavenības, tai skaitā Vilsones “Pitch Perfect” līdzaktieris Adams Devins, kurš rakstīja: "Jūs abas izskatāties apburoši! Apsveicu, Rebs. Paskaties uz mums — visi esam pieauguši! Esmu tik laimīgs par tevi!" Scenāriste un aktrise Nia Vardalos piebilda: "Kūkas virsas attēls! Skaistās līgavas!!!"

Vilsona un Agruma ir kopā jau divus gadus. Šajā laikā Vilsona atklāja, ka viņa sagaidījusi meitu Roisu, kura novembrī svinēs savu pirmo dzimšanas dienu. Vilsona un Agruma pirmo reizi publiski atklāja savas attiecības 2022. gada jūnijā, kad aktrise sociālajā vietnē “Instagram” ievietoja jauku abu selfiju ar parakstu: "Es domāju, ka meklēju Disneja princi... bet varbūt visu šo laiku man patiesībā bija vajadzīga Disneja princese."

Vilsona un Agruma saderinājās 2023. gada Valentīna dienā, un Austrālijas aktrise izvēlējās pasaku cienīgu vietu lielajam notikumam. Viņa izteica priekšlikumu savai tagadējai sievai Disnejlendā.

Holivudas komiķe Rebela Vilsone un viņas mīļotā sieviete Ramona Agruma