Nosauktas slavenības, kuras apmeklējušas slavenās Diddy "seksa ballītes"
foto: ZUMAPRESS.com
Diddy atzinis, ka Leonardo di Kaprio esot bijis viens no viņa iecienītākajiem viesiem.
Slavenības

Nosauktas slavenības, kuras apmeklējušas slavenās Diddy "seksa ballītes"

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Pēc amerikāņu repera Šona "Diddy" Kombsa apcietinājuma, pret kuru izvirzītas apsūdzības par izspiegošanu, seksuālu tirdzniecību un transportēšanu, vairākas Holivudas zvaigznes ir nobijušās.

Nosauktas slavenības, kuras apmeklējušas slavenās ...

Pagājušajā nedēļā “Diddy” tika arestēts saistībā ar apsūdzībām reketā un seksa tirdzniecībā. Varas iestādes apgalvo, ka viņš rīkoja masveida seksa ballītes, ko dēvēja par “freak offs” un ko viņš esot “organizējis, vadījis, masturbējis to laikā un bieži vien arī ierakstījis”. Hiphopa māksliniekam izvirzītas vairākas nopietnas apsūdzības un, ja 54 gadus vecais Kombss tiks atzīts par vainīgu, viņam draud pat mūža ieslodzījums. 

Kombs uzsāka "Baltās ballītes” tradīciju Hemptonā 1998. gadā, bet pēdējā ballīte notika Losandželosā 2009. gadā. Vairāku gadu garumā šajās ballītēs ir piedalījušies daudzi slaveni cilvēki, taču neviens no viņiem nav ticis saistīts ar krimināllietu.

Kādā nesen atkal izplatītā 2002. gada video Kombs izskaidroja lieliskas sastāvdaļas ballītei. "Jūs dzirdēsiet par manām ballītēm, tās tiks pārtrauktas, iespējams, viņi arestēs mani par visdažādākajām trakajām lietām, jo mēs vienkārši gribam labi pavadīt laiku," sacīja Šons "Diddy” Kombs.

"Tur ir pietiekami daudz dāmu visiem. Jums jānodrošina dāmām tas, kas viņām nepieciešams. Jums jāparūpējas par savām sievietēm. Jūs nevarat piespiest situāciju,” sacīja reperis, uzskaitot, ka lieliskai ballītei ir nepieciešams alkohols, ūdens un slēdzenes pie durvīm.

Kad viņam jautāja, kāpēc viņa ballītes ir ļoti pieprasīts pasākums Holivudā, reperis atbildēja: "Tas ir forši. Tas mani nepadara par īpašāku cilvēku. Tas neliek man justies kā lielākam cilvēkam. Tas vienkārši liek man saprast, ka es zinu, kā sarīkot ballīti."

Prokurori apgalvo, ka Kombss ar savas biznesa impērijas starpniecību izveidoja un vadīja “noziedzīgu uzņēmumu”, kas bija iesaistīts tādos noziegumos kā seksuālā tirdzniecība, piespiedu darbs, cilvēku nolaupīšana, dedzināšana, kukuļošana un tiesas kavēšana, teikts federālajā apsūdzības rakstā. Apsūdzības rakstā teikts, ka Kombss “vairāk nekā desmit gadus ļaunprātīgi izmantoja, draudēja un piespieda sievietes un citus cilvēkus sev apkārt, lai apmierinātu savas seksuālās vēlmes.”

Lai arī neviena no slavenībām, kura apmeklēja slavenās “Diddy” ballītes, nav tikusi saistīta ar krimināllietu, pēc repera aresta internetā uzvirmojušas vairākas fotogrāfijas ar personām, kas šajās ballītēs piedalījās. Viesu vidū bijušas tādas slavenības kā Leonardo Di Kaprio, Sāra Džesika Pārkere, Metjū Broderiks, Dženifera Lopesa, Kevins Hārts, Parisa Hiltone, Kima Kardašjana, Kellija Osborna, Tomijs Lī, Pamela Andersona, Jay-Z, Bejonse, Meraija Kerija un citi.

Bijušais "Diddy” narkotiku dīleris nesenā intervijā laikrakstam "The Post" aprakstīja savu pieredzi vienā no repera Hemptonas ballītēm. “Sākās dīvaini notikumi,” stāstīja dīleris, kurš tur esot bijis, lai piegādātu kokaīnu. “Slaveni puiši viens ar otru "ņēmās”. [..] Tur bija slepenas istabas.”

Daudzi ballīšu apmeklētāji, tostarp prostitūtas, viņa ierašanās brīdī jau esot bijušas reibumā no ketamīna un GHB. “Tas bija brīdis, kad es no turienes aizgāju,” viņš piebilda, norādot, ka nav redzējis, ka "Diddy” pasākumā būtu iesaistījies seksuālās darbībās.