Apavu veikals iesūdzējis dziedātāju Adrianu Miglāni tiesā
foto: Instagram/ Adriana Miglāne
Dziedātāja Adriāna Miglāne.
Slavenības
2024. gada 9. septembrī, 16:59

Apavu veikals iesūdzējis dziedātāju Adrianu Miglāni tiesā

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Nesaņemot no dziedātājas Adrianas Miglānes rēķina apmaksu par apaviem un nenotikušā koncerta reklāmas izmaksām, veikals "Stilīgie apavi" iesūdzējuši dziedātāju tiesā.

Apavu veikals iesūdzējis dziedātāju Adrianu Miglān...

Apavu veikals norāda, ka viņi aizvien nav saņēmuši no Adrianas Miglānes rēķina apmaksu par 200 eiro vērtajiem apaviem un nenotikušā koncerta reklāmas izmaksām, līdz ar to uzsākta naudas piedziņa tiesas ceļā.

Kā sociālajā vietnē "Instagram” norādīja uzņēmums, ar Miglāni bijusi noslēgta vienošanās par koncertu veikala atklāšanai, taču dziedātāja uz to nav ieradusies. "Šī nebūs netīrās veļas mazgāšana publiski, bet ir lietas, par kurām klusēt nedrīkst,” pauda uzņēmums, piebilstot, ka vēlas brīdināt arī citus uzņēmējus, kas nākotnē izvēlēsies dziedātāju sadarbībai.

"Mēs nevēlamies klusēt par to, kas noticis, jo nu jau esam arī uzgājuši cilvēkus, kam noticis identiski kā mums ar Adrianas Miglānes bezatbildīgo attieksmi. 26. aprīlī mēs, "Stilīgie apavi”, izsūtījām influencerei Adrianai Miglānei pēc viņas izvēles vairākus apavus 192 eiro vērtībā, rakstiski vienojoties, ka 3. maijā tiks publicēts reklāmas posts (kā konkurss) Adrianas Miglānes "Instagram" profilā. Tas, protams, netika izpildīts ne norādītajā laikā, ne arī vēlāk, ne pat līdz šim brīdim," norādīja uzņēmums, piebilstot, ka no dziedātājas puses sekojušas vien dažādas atrunas.

"Paralēli aprīļa beigās mums radās ideja Adrianu uzaicināt uz plānoto mūsu jaunā veikala atklāšanu 24. maijā. Adriana apstiprināja ierašanos un atsūtīja savas fotogrāfijas reklāmas materiālu izgatavošanai. [..] Katru dienu savos sociālajos tīklos mēneša garumā mēs saviem sekotājiem atgādinājām, ka 24. maijā pie mums viesosies Adriana Miglāne, taču dīvaini jau tad šķita tas, ka pati Adriana savā "Instagram” kontā nekādu informāciju par šo plānoto koncertu nepublicēja,” pausts uzņēmuma ierakstā.

Dienu pirms plānotā koncerta uzņēmums centies sazināties ar dziedātāju, lai precizētu koncerta nianses, uz ko sekojusi vienaldzīga un mulsinoša Adrianas atbilde: "Es aizmirsu jums uzrakstīt - man ir veselības problēmas…" 

Uzņēmums norāda, ka tieši veselības problēmas bijušas arī traucēklis reklāmas postu publicēšanai vesela mēneša garumā, bet nebijis traucēklis pieņemt apavus no viņiem un ignorēt norunu par reklāmu pret apaviem. 

Uzņēmums piekrīt, ka veselība ir pirmajā vietā, bet runa šajā gadījumā esot par attieksmi un neprofesionalitāti. Uzņēmums izpētījis, ka Miglāne laikā, kad, kā pati apgalvo, sasirgusi, sniegusi divus citus koncertus. "Stilīgie apavi” toreiz norādīja, ka atvainošanās no dziedātājas puses nav sekojusi, vien informācija, ka Saldū paredzētais koncerts nenotiks.

Situāciju toreiz komentēja arī pati dziedātāja, norādot, ka "agrāk es būtu metusies mēģināt pierādīt, kā ir un kā nav, bet man nav vairāk spēka tam. Es reāli esmu no tā tiešām izaugusi. Neviens neko nezina, kā ir patiesībā. No savas puses nevienu neesmu apkrāpusi. Ir lietas, kas man ir jāuzlabo, un es to zinu, man tiešām ir daudzas lietas, ar ko man ir jāstrādā. Viena no tām - neteikt jā, ja es zinu, ka nevarēšu to izdarīt. Tā ir mana kļūda."