Džonijam Depam beidzot žilbinoši balts smaids. Fani sajūsmā, ka aktieris salabojis zobus
foto: Vida Press, Instagram
Džonija Depa smaids pērn Kannu kinofestivālā un tagad Bahamu salu brīvdienās.
Slavenības
2024. gada 5. septembrī, 15:55

Džonijam Depam beidzot žilbinoši balts smaids. Fani sajūsmā, ka aktieris salabojis zobus

Gerda Ansone

Jauns.lv

"Skatieties, viņš ir salabojis zobus!" sajūsmu par aktiera Džonija Depa jauno žilbinoši balto smaidu pauduši fani. Pērn Kannu kinofestivālā aktieris šokēja publiku ar Holivudai netipiski sliktu zobu stāvokli.

Džonijam Depam beidzot žilbinoši balts smaids. Fan...

Džonija Depa fani pamanījuši lielas izmaiņas aktiera ārienē. Viņš salabojis zobus un ieguvis pērļbaltu smaidu. Pirms tam aktierim bija Holivudai netipiski dzeltenīgi zobi ar nelielām spraugām starp tiem. Nepievilcīgā izskata dēļ fani pat bija nodēvējuši tos par “pūstošajiem” zobiem, kas gan, protams, neatbilda patiesībai. Taču, kā saka, nav dūmu bez uguns - aktieris savulaik intervijā bija atzinis, ka viņam patiešām ir daži bojāti zobi, kuru labošana palikusi novārtā.

Tīmeklī parādījies jauns video no Džonija Depa brīvdienām Bahamu salās, ar kuru padalījies bārmenis no “Lorraine’s Café” Eksumā, kad bija uzaicinājis aktieri palīgā aiz letes sajaukt kādu kokteilīti.

Deps, kurš nesen izrādījis cieņu haizivs uzbrukumā bojā gājušajam “Karību jūras pirātu” kolēģim Tamajo Perijam, video fragmentā redzams smaidot - un fani uzreiz pamanījuši, ka viņam, šķiet, ir jauni žilbinoši balti zobu venīri.

61 gadu vecā aktiera zobu higiēna nonāca uzmanības centrā, kad viņš 2023. gadā Kannu kinofestivālā apmeklēja filmas “Žanna Dibarī” pirmizrādi.  Fani neslēpa raizes par aktiera zobu stāvokli. Daži pat žēlojās, ka tie izskatās tik slikti, ka rada “pūstošu” zobu iespaidu. Savukārt citi mudināja Holivudas zvaigzni ar steigu aiziet pie zobārsta.

foto: ddp / Vida Press
Džonija Depa smaids 2023. gada Kannu kinofestivālā.
Džonija Depa smaids 2023. gada Kannu kinofestivālā.

Tagad šie fani priecājas, ka aktieris acīmredzot bijis pie zobu speciālista, un kāds no faniem komentāros pie video ierakstījis: “Viņš izskatās tik laimīgs! Un veselīgs un, PASKATIETIES, viņš salabojis zobus!!!!!” Otrs piebildis: “Džonijam Depam ir jauni zobi!”, bet trešais komentējis: “Pirāta zobi ir pagātnē… pērļu balti izskatās skaisti.” Arī citi pievērsuši uzmanību pārmaiņām smaidā. “Nav šaubu, ka viņš ir salabojis zobus! Izskatās tik labi,” jūsmoja nākamais, bet vēl kāds piebildis – “Vai es nekļūdos, ka viņa zobi izskatās baltāki nekā jebkad agrāk???”

Deps, kurš nomainīja zobus, kad ieguva lomu “Karību jūras pirātos”, par savu zobu veselību deviņdesmitajos gados intervijā filmu žurnālam “Premiere” izteicies: “Man pirms astoņiem gadiem veica saknes kanāla labošanu, kas nav pabeigta. Tas ir kā mazs sapuvis stumbenis.”

foto: Ralf Zoilo/Killer Bartender/Mega / Vida Press
Džonijs Deps šomēnes brīvdienās Bahamu salās.
Džonijs Deps šomēnes brīvdienās Bahamu salās.

Runājot par vēlmi mainīt Džeka Sparova zobus “Karību jūras pirātu” franšīzē, Deps iepriekš atzinis: “Džerijs [Brukheimers, producents] jutās nedaudz neērti, un arī Disneja studijas vadītāji par to nebija gluži sajūsmā… Es teicu: ‘Paklau, šī ir manis izdarītā izvēle. Jūs zināt, kā es strādāju. Tāpēc vai nu uzticies man, vai raidiet prom. Par laimi, viņi uzticējās.”