1dienas
19stundas
35minūtes
06sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Skandalozajam golferim Taigeram Vudsam izsit zobu. FOTO
Taigers Vudss gribēja sagādāt pārsteigumu draudzenei sportistei Lindsejai Vonai, apmeklējot sacensības, kurās viņa izcīnīja 63. uzvaru Pasaules kausa izcīņā. Taču cenšoties tikt līdz pjedestālam, lai apsveiktu mīļoto, kāds operators nejauši izsita viņam priekšzobu.
Slavenības

Skandalozajam golferim Taigeram Vudsam izsit zobu. FOTO

Jauns.lv

Pasaulē bagātākais sportists, reiz neuzticības skandālā iesaistītais Taigers Vudss (39), piedzīvojis ļoti nepatīkamu brīdi, kad bija devies uz Itāliju sveikt draudzeni ar izcīnīto uzvaru slēpošanā. Kāds no operatoriem nejauši ar kameru izsitis viņam priekšzobu.

Skandalozajam golferim Taigeram Vudsam izsit zobu....

Slavenais golferis Taigers Vudss bija ieradies Itālijā, lai sveiktu draudzeni, kalnu slēpotāju Lindseju Vonu (30), ar 63. uzvaru Pasaules kausa sacensībās. Sportists gribēja pārsteigt mīļoto un vēroja sacensības, paslēpis seju aiz skeletonistu sejas maskas. Vona nebija vienīgā, kura neatpazina pasaulē labāko golfa spēlētāju šādā izskatā. Mediju pārstāvji centās viņu pagrūst malā kā nepiederošo personu. „Fotogrāfu drūzmēšanās laikā, kad tika godināti uzvarētāji Pasaules kausa sacensībās, kāds no mediju pārstāvjiem ar kameru uz pleca centās izspraukties tuvāk skatuvei, pagriezās un iesita ar kameru Taigeram Vudsam tieši pa muti,” vēsta golfera aģents Marks Steinbergs. „Negadījuma rezultātā tika izsists Vudsa zobs.”

Operatora identitāte un medija nosaukums plašāk izpausts netiek, tāpat arī nekas netiek minēts, kas notika ar izsisto zobu. Agrāk uzņemtajās fotogrāfijās redzamas, ka sportistam izsistais zobs bija tumšākā krāsā nekā pārējie. Iespējams, ka tas bija kronītis vai implants.

Taigera Vudsa draudzene Lindseja Vona lauza 35 gadus nepārspētu rekordu, kas piederēja Annemarijai Mozerei-Prellai, kura bija izcīnījusi 62. uzvaras Pasaules kausa izcīņā. Mis Vona šo titulu ieguva 63. reizi!

Agrāk uzņemtajās fotogrāfijās redzams, ka sportistam izsistais zobs krāsas ziņā atšķīrās no pārējiem. Tas mudina domāt, ka zobs bijis implants vai kronītis.
Agrāk uzņemtajās fotogrāfijās redzams, ka sportistam izsistais zobs krāsas ziņā atšķīrās no pārējiem. Tas mudina domāt, ka zobs bijis implants vai kronītis.

Pēc negadījuma ar operatoru Taigers tūlīt nenoņēma masku un to, kas noticis ar zobu, atklāja vien tad, kad emocionāli apsveica draudzeni.

Lindseja nezināja, ka Taigers apmeklēs sacensības. „Nevar būt!” – viņa izsaucās, ieraudzījusi mediju pārstāvju pūlim laužamies cauri savu slaveno draugu. „Es pat nevarēju iedomāties, ka var būt vēl labāk nekā vakar, kad ieradās visa mana ģimene. Taču tagad, kad arī Taigers ir te, ir neticami labi,” izteicās Vona. „Nespēju noticēt, ka tu atbrauci.” „Es jau tev teicu,” noteica golferis. Sarunās ar reportieriem viņš neiesaistījās.