"Tēva kloni". Ko atbildēja Brūsa Villisa un Demijas Mūras meita saviem nīdējiem, kas viņu un māsas sauc par neglītām?
foto: Anthony Behar/Sipa USA/ Vida Press
Rūmera Villisa, Demija Mūra, Talula Villisa un Skauta Villisa šā gada martā.
Slavenības

"Tēva kloni". Ko atbildēja Brūsa Villisa un Demijas Mūras meita saviem nīdējiem, kas viņu un māsas sauc par neglītām?

Gerda Ansone

Jauns.lv

Holivudas aktieru Brūsa Villisa un Demijas Mūras meita Talula Villisa soctīklā "Instagram" publiskojusi ierakstu, kurā atbildējusi tiem, kuri publiski velta sliktas piezīmes par viņas un māsu izskatu, kāds viņām ir dabas dots.

"Tēva kloni". Ko atbildēja Brūsa Villisa un Demija...

Komentāros pie Villisa un Mūras visu trīs meitu fotogrāfijām bieži raksta, ka viņas nav pietiekami skaistas un nereti tiek dēvētas par sava “tēva kloniem”. “Es vienmēr prātoju, kā diviem tik lieliskiem cilvēkiem var būt tik nepievilcīgas meitas... Bet tas ir tāpēc, ka viņas ir līdzīgas savam tēvam”, “It kā Brūss Villiss būtu sevi klonējis trīs reizes,” fani raksta komentāros pie jaunākā video, kurā Talula dejo kopā ar mammu Demiju Mūru, māsām Rūmeru un Skautu, kā arī Rūmeras mazo meitiņu Luetu. Video fragmentā skan Skautas sarakstīta dziesma.

“Jūs droši vien jau esat redzējuši video, kur mūsu ģimene kopā dejo Skautas jaunā singla pavadījumā. Mums ļoti patīk šis video. Ir tik patīkami ar to dalīties. Cilvēki vienmēr ir ļoti pārsteigti, kad stāstam, cik nežēlīgi un ļauni bijuši komentāri par mums visas mūsu dzīves garumā. Tāpēc man ir svarīgi pieminēt šos cilvēkus,” vēstīja Talula “Instagram” ierakstā, kas šobrīd ir dzēsts. Viņa arī atzīmēja, ka, pateicoties terapijai, šie izteikumi viņu vairs neaizskar.

Taču agrāk viss bija citādi. Pirms trim gadiem Talula publicēja ierakstu ar virkni fotogrāfijām, kur salīdzināja sevi ar skaistuli mammu. “Ilgu laiku es vainoju sevi par to, ka neizskatos kā mana mammas. Tas sākās uzreiz pēc tam, kad man norādīja uz līdzību ar Brūsu Villisu. Mani saniknoja šī līdzība, jo uzskatīju, ka mana nepievilcīgā “vīrišķā” seja ir vienīgais iemesls manai nepatikai pašai pret sevi,” atzina Talula.

foto: CAMERA PRESS/Lumeimages / Vida Press
Brūsa Villisa un Demijas Mūras meitas 2019. gadā.
Brūsa Villisa un Demijas Mūras meitas 2019. gadā.

Pēc tam viņa paskaidroja, ka jau no mazotnes cieš no dismorfofobijas – garīgiem traucējumiem, kad cilvēks ir pārlieku noraizējies par sava ķermeņa defektiem vai īpatnībām. Pēc Villisas teiktā, viņai bijis vajadzīgs ilgs laiks, lai iemācītos pieņemt pašai savu izskatu. Viņa arī ieteikusi sekotājiem vispirms tikt skaidrībā ar savām psiholoģiska rakstura problēmām, pirms ķerties pie sejas vai ķermeņa nepilnību labošanas ar operāciju palīdzību. “Jums jātiek galā ar mentālām problēmām, pirms sākat uzlabot savu izskatu. Mēs visi vēlamies justies labi un droši, bet, kad šī vēlme traucē jums dzīvot – lūdziet palīdzību. Nekaunieties, tas nav muļķīgs jautājums, jo tas jums sagādā īstas psiholoģiskas sāpes,” rakstīja Talula.

Jauniete arī piebilda, ka viņai izdevies pārvarēt bailes no novecošanās. “Cilvēks nevar kontrolēt savas sejas novecošanos un ar vecumu saistītās izmaiņas. Es biju un palieku cienījams cilvēks jebkurā dzīves posmā, ar jebkādiem matiem un jebkādu figūru (tāpat kā jūs visi)!” viņa norādīja.

Rūmera Villisa ar mammu Demiju Mūru, māsām Skautu un Talulu, audžumammu Emmu Hemingu un pusmāsām Meibelu un Evelīnu.

Rūmeras Villisas gaidāmā bērna pūriņa svētki 2023. gada 12. martā

Talula stāstīja arī par to, kā viņai izdodas tikt galā ar nomāktu garastāvokli, ko izraisa viņas kaite. Viņa iesaka paslēpt visus spoguļus vai arī skatīties tajos tikai nepieciešamības gadījumā. Viņa arī minēja, ka nenāktu par ļaunu uz kādu laiku atteikties no sociālajiem tīkliem un atrast cilvēkus, ar kuriem varētu runāt par sasāpējušiem jautājumiem. Vēl jauniete ierosinājusi rakstīt dienasgrāmatu, lai negatīvās domas vairs neaizņemtu vietu jūsu galvā, bet paliktu tikai uz papīra.

Rūmera Villisa.

Brūsa Villisa un Demijas Mūras meitas bērnībā