VIDEO: Puiši, mācieties! Dāmas sajūsmā par zviedru olimpieša skrējienu pie mīļotās pēc rekorda uzstādīšanas
foto: EPA/Scanpix
Zviedru kārtslēcēja Armanda Duplantiss skūpsts ar mīļoto Dezirē Inglanderi pēc pārliecinošā leciena Parīzes olimpiskajās spēlēs.
Slavenības

VIDEO: Puiši, mācieties! Dāmas sajūsmā par zviedru olimpieša skrējienu pie mīļotās pēc rekorda uzstādīšanas

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Pateicoties zviedru kārtslēcēja Armanda Duplantisa sasniegtajam pasaules rekordam, vieglatlētikas sacensības, šķiet, atkal atguvušas savu nedaudz aizmirsto šarmu.

VIDEO: Puiši, mācieties! Dāmas sajūsmā par zviedru...

ASV dzimušā un augušā zviedra talants un harisma ir aizkustinājusi daudzus olimpisko spēļu (un ne tikai) skatītājus. Gan fakts, ka sportists ieguvis zelta medaļu, pārspējis pats sevu pasaules rekordu, gan romantiskais skrējiens pie mīļotās pēc uzvaras disciplīnā ir piesaistījis kārtslēkšanai papildus uzmanību visā pasaulē. 

Cilvēki internetā sajūsminās par Duplantisa skrējienu pie sava sirdsāķīša, līdz ko viņa kājas skāra zemi. Lielākā daļa cilvēku komentāros norāda, ka tā ir īsta mīlestība un cer kādreiz sastapt tik romantisku un mīlošu otro pusīti.

Pasaules slavu ieguvušā zviedru olimpieša, kārtslēcēja Armanda Duplantisa, sirds ir aizņemta. Viņa mīļotā, zviedru modele Dezirē Inglandere, bija klātesoša arī zelta medaļas un pasaules rekorda sasniegšanas brīdī. Rekorda sasniegšana tika iemūžināta arī no viņas skatupunkta.

Parīzes olimpiskajās spēles Duplantiss pārliecinoši pārspēja grieķi Emanuilu Karalisu un amerikāni Semu Kendriksu un uzsāka lēcienus pretī rekordiem. Vispirms pārliecinoši tika labots olimpiskais rekords, kas uz īsu brīdi bija 6 metri un 10 centimetri, bet tad pienāca kārta pašam Mondo piederošajam pasaules rekordam, ko zviedram trešajā piegājienā izdevās veiksmīgi labot par vienu centimetru, ko tagad nostādīja 6 metru un 25 centimetru augstumā. Jauns.lv jau vēstīja, kāpēc Duplantiss nebija ieinteresēts turpināt rekordu labošanu.