"Titānika" zvaigznei Keitai Vinsletai nākamgad apritēs 50. Viņai jau ir jubilejas plāni!
foto: ddp/Geisler/Dave Bedrosian / Vida Press
Aktrise Keita Vinsleta.
Slavenības

"Titānika" zvaigznei Keitai Vinsletai nākamgad apritēs 50. Viņai jau ir jubilejas plāni!

Gerda Ansone

Jauns.lv

Filmas “Titāniks” zvaigzne Keita Vinsleta nākamā gada 5. oktobrī svinēs savu 50. dzimšanas dienu. Aktrise jau tagad sākusi plānot savu nozīmīgo jubileju.

"Titānika" zvaigznei Keitai Vinsletai nākamgad apr...

Filmas “Titāniks” aktrise nesen sniegusi interviju žurnāla “Harper’s Bazaar” britu izdevumam, kas būs publicēta septembra numurā. Viņa tajā atklājusi plānus par savu 50. dzimšanas dienu, kas gaidāma nākamā gada rudenī.

Pārrunājot, kādas viņai ir sajūtas, tuvojoties jaunai desmitgadei, Vinsleta reportierim atklājusi, ka nav “lielu ballīšu” cienītāja. “Man nepatīk lielas balles, un es nevaru ciest negaidītus pārsteigumus,” apliecinājusi aktrise. Vinsleta atklājusi, ka viņai ir kāds unikāls plāns, kā viņa vēlas sagaidīt apaļo gadskārtu – tas būs “paveikt 50 nozīmīgas lietas”.

Leonardo Dikaprio un Keita Vinsleta: "Titānika" romantiskais pāris uz ekrāna un dzīvē

“Es vēlos pavadīt gadu, izdarot 50 nozīmīgas lietas. Tas var būt pārgājiens, kādā nekad iepriekš neesmu gājusi, vai kāda vieta, kurā nekad iepriekš neesmu bijusi, laipnības izpausmes – es šobrīd apkopoju nelielu sarakstu,” atklājusi Vinsleta.

Viņa turpinājumā piebildusi: “Es domāju, ka cilvēki sapratīs, tas ir labāk nekā, ja teiktu – ‘Varbūt tu vēlies kaut ko izdarīt ar tām krunciņām?’ Ar katru gadu es jūtos arvien labāk, kāda esmu. Tas ļauj man laist gar ausīm citu cilvēku viedokļus.”

Keita Vinsleta dažādu laiku fotogrāfijās

“Es jūtu milzīgu atvieglojumu, ka sievietes tagad daudz vairāk pieņem sevi un atsakās tikt vērtētas. Jo es nepazīstu nevienu savu laikabiedru, kurš būtu uzaudzis, redzot, kā māte skatās spogulī un saka: ‘Es izskatos jauki!’” – piebildusi aktrise. “Mana māte nekad tā nedarīja. Vienmēr skanēja – ‘Ak Dievs, es nedomāju, ka varu to vilkt. Vai es izskatos pēc hipija, vai mans dibens izskatās liels?’ Mēs tērējam tik daudz laika, pazemojot sevi, un es to vairs nedaru.”