foto: ddp / Vida Press
Patiesais iemesls, kāpēc Leonardo Dikaprio un Keita Vinsleta nekad nav bijuši un nebūs pāris
"Mums ar Leo nekad nav bijušas romantiskas jūtas. Cilvēki droši vien būs vīlušies, to dzirdot, jo kino mūs saista mīlestība no pirmā acu skatiena, glāsti un skūpsti, bet reālajā dzīvē nekā tāda nav bijis," abu atteicības raksturo Keita Vinsleta.
Attiecības
2021. gada 25. novembris, 06:54

Patiesais iemesls, kāpēc Leonardo Dikaprio un Keita Vinsleta nekad nav bijuši un nebūs pāris

Jauns.lv

Aktieri Leonardo Dikaprio un Keita Vinsleta ir labi draugi jau daudzus gadus. Viņi sadraudzējās, kopā filmējoties "Titānikā", un joprojām regulāri sazinās. Vinsleta ir teikusi, ka Dikaprio viņai ir "tuvākais draugs pasaulē".

Pēc "Titānika" aizkustinātie skatītāji cerēja, ka abu mīlasstāsts no ekrāna pārcelsies uz reālo dzīvi, taču aktieri nekļuva par mīļotajiem, vēsta cheatsheet.com. Kopš 1996. gada, strādājot kopā, Vinsleta un Dikaprio ir profesionāli izauguši un kļuvuši par savas jomas zvaigznēm.

foto: ©20thCentFox/Courtesy Everett Collection/ Vida Press

Aktrise ir teikusi, ka gadu gaitā viņi viens otru ir lieliski iepazinuši. Kā rakstīja "Rolling Stone", “kādu vakaru filmēšanas pārtraukumā Vinsleta un Dikaprio gulēja uz klāja, pienāca asistents un jautāja, ko viņi vēlētos uzēst. "Leo bija ļoti noguris," atceras Vinsleta. "Viņš gulēja, uzlicis galvu man uz vēdera, un palūdza kārtaino sviestmaizi. Asistents jautāja, kādu sviestmaizi viņš vēlētos, un viņš atbildēja: "Keita tev pateiks." Un Leo aizmiga. Un es tiešām zināju, kas viņam garšo, kāds siers, ka viņš neēd tomātus un marinētus gurķus. Es nodomāju - cik dīvaini ir tik labi pazīt cilvēku.""

foto: ddp / Vida Press

Patiesībā Vinsleta un Dikaprio nekad nav izjutuši romantiskas jūtas viens pret otru. Pēc aktrises teiktā, tas būtu bijis pat dīvaini, jo viņi ir kā brālis un māsa. Turklāt abiem ir nepieciešams vienam otra atbalsts, un to būtu grūti nodrošināt, ja attiecības būtu ievirzījušās romantiskā gultnē.

foto: MEGA / Vida Press

"Mēs ar Keitu daudzos aspektos esam kopā uzauguši šajā nozarē," abu attiecības raksturo Dikaprio. "Ilgu laiku bijām viens otram kā atbalsta mehānisms. Mēs palīdzējām viens otram, mēs virzījām viens otru uz priekšu." Vinsleta ir teikusi: "Manuprāt, mūsu draudzība turpinās tāpēc, ka starp mums nekad nav bijušas romantiskas jūtas. Cilvēki droši vien būs vīlušies, to dzirdot, jo kino mūs saista mīlestība no pirmā acu skatiena, glāsti un skūpsti, bet reālajā dzīvē nekā tāda nav bijis. Bija jāatbalsta vienam otru, jo bijām ļoti jauni, vajadzēja strādāt ārkārtīgi ilgas stundas, tas bija šoks ķermenim."

foto: USA TODAY Network/Sipa USA/ Vida Press

Lai gan Vinsleta vairākkārt uzsvērusi, ka viņas attiecības ar Dikaprio ir kā māsai ar brāli, viņa atzīst, ka savulaik "Titānika" filmēšanas laukumā sajutusi, ka ir iemīlējusies draugā (drīzāk, viņa atveidotajā tēlā). Šī aina ir pirmā Džeka un Rozas tuvības aina, un tā norisinās automašīnā. Vinsleta sacīja, ka viņas atveidotā sieviete Roza tobrīd bija iemīlējusies Dikaprio tēlotajā Džekā, un viņu pārņēmušas diezgan mulsinošas jūtas.

"Filmējot to ainu, Roza manī mīlēja Džeku viņā. Lai gan man nav tādu jūtu pret Leo, sajūtas, kas mani pārņēma šīs ainas laikā, bija patīkamas. Un pēkšņi tiek izslēgtas kameras, viņš pieceļas un aiziet – aina ir nofilmēta. Es atceros, ka gulēju un domāju: "Žēl, ka viss ir beidzies,"" īpašos mirkļus no "Titānika" filmēšanas joprojām atceras Vinsleta.

Leonardo Dikaprio un Keita Vinsleta: "Titānika" romantiskais pāris uz ekrāna un dzīvē

gallery icon
42

Keita Vinsleta un Leonardo Dikaprio filmā "Revolūcijas ceļš"

gallery icon
10

Leonardo Dikaprio pārdod māju, ko nopirka par „Titānika” honorāru

gallery icon
10