foto: ekrānuzņēmums no video
Keita Vinsleta atskatās uz slaveno skūpstu ar Leonardo Di Kaprio: tas bija murgs
Viena no slavenākajām "Titānika" ainām.
Kino
2024. gada 14. jūnijs, 19:04

Keita Vinsleta atskatās uz slaveno skūpstu ar Leonardo Di Kaprio: tas bija murgs

Izklaides nodaļa

Jauns.lv/CNN

Aktrise Keita Vinsleta nesenā intervijā pastāstījusi par vienu no slavenākajiem skūpstiem kino vēsturē.

Vinsleta nenoturējās, apspriežot ikonisko ainu filmā "Titāniks", kurā viņas varone Rouza saslēdz lūpas ar Leonardo Di Kaprio Džeku, stāvot slavenā kuģa priekšgalā.

Leonardo Dikaprio un Keita Vinsleta: "Titānika" romantiskais pāris uz ekrāna un dzīvē

gallery icon
42

"Mans Dievs, viņš ir diezgan romantisks, vai ne?" intervijā "Vanity Fair" sacīja aktrise, atskatoties uz vienu no filmas populārākajiem kadriem. "Nav brīnums, ka katra jaunā meitene pasaulē vēlējās noskūpstīt Leonardo Di Kaprio." 

Vinsleta sacīja, ka šīs ainas filmēšanu sarežģīja fakts, ka viņa bija atbildīga par grima pielabošanu gan sev, gan Di Kaprio, jo grimēšanas komanda nevarēja viegli un ātri sasniegt abus aktierus. Pēc tam notika skūpstīšanās, kas radīja "putru", kad tika apvienotas divas atšķirīgi tonētās grima krāsas.

"Es izskatījos tā, it kā es būtu ēdusi karameļu batoniņu pēc katra kadra uzņemšanas, jo viņa kosmētika bija uz manis," sacīja Vinsleta.  Vinsleta šīs ainas uzņemšanu raksturoja kā "murgu", jo Di Kaprio nebeidza smieties, savukārt viņa nevarēja paelpot korsetē, ko tobrīd valkāja. 

Epizodes no filmas „Titāniks”

Keita Vinsleta un Leonardo di Kaprio filmā „Titāniks” (1997).

gallery icon
29

1997. gada Džeimsa Kamerona režisētā filma "Titāniks" kļuva par vienu no visu laiku iemīļotākajām un veiksmīgākajām filmām.  "Es jūtu, ka tā ir filma, kas tikai turpina dot," sacīja Vinsleta, piebilstot, ka citas paaudzes tikai tagad atklāj filmu, un viņiem tā ir kaut kas neparasts.

Keita Vinsleta filmā "Titāniks"

gallery icon
13