Slavenības
2021. gada 3. jūnijs, 10:05

"Šīs dienas ir skaitītas": Keita Vinsleta gatava atteikties no erotiskajām ainām

Jauns.lv

Aktrise Keita Vinsleta (45) ar grūtībām mācās pieņemt savu ķermeni. Pēc trīs bērnu laišanas pasaulē simpātiskās gaišmates ķermenis vairs neizskatās kā jaunībā, un tas viņu ļoti sarūgtina.

Keita Vinsleta seriālā “Mare of Easttown”

gallery icon

Keitas Vinsletas pašpārliecinātību sašūpojusi arī viņas jaunā loma: aktrise atveidoja detektīvi Meiru seriālā “Mare of Easttown”, un galvenā varone nav pārāk izskatīga sieviete. Sarunā ar žurnālistiem Vinsleta atzinusies, ka viņas varones necilā āriene nedaudz šokē skatītājus. Bet viņas gadījumā tas nākot tikai par labu.

“Mana varone (un es tēlā jūtos tāpat) ir neizskatīga sieviete, kurai nav ideāla ķermeņa un sejas. Ķermenis kustas savādā manierē, nepārprotami nododot savu patieso vecumu,” aktrises teikto citē slavenību žurnāls “People”.

Beidzamajā laikā Vinsleta atsakās no piedāvājumiem filmēties erotiskās atzinās, labi apzinoties, ka vairs nav jauna. Taču seriāla vajadzību dēļ viņa tomēr piekritusi atkailināties, par ko pēc tam nožēlojusi: viens no režisoriem izgriezis no kadra daļu viņas vēdera.

Holivudas zvaigzne Keita Vinsleta Bena de Lisi kleitā 2002. gada Oskara balvas sasniegšanas ceremonijā

gallery icon

“Es toreiz ļoti sadusmojos un burtiski sakliedzu uz viņu, lai nekad neuzdrīkstētos to darīt, bet vēlāk pat pieprasīju, lai viņš atgriež visas manas mīmikas krunciņas, jo es tāpat labi zinu, ka tās tur ir,” atceras aktrise.

Aizgājušo laiku Vinsleta nenožēlo.

“Es domāju, ka dienas, kad varu atkailināties, ir skaitītas. Šobrīd man ir ļoti komfortabli ar šādām ainām. Taču es baidos, ka pienāks brīdis, kad cilvēki ieraudzīs kārtējo epizodi un teiks: ‘Ak, viņa atkal to izdarīja’,” par savām bailēm pastāstījusi populārā aktrise.

Keita Vinsleta filmā "Titāniks"

gallery icon

Māmiņas cerībās esošā Keita Vinsleta aizēno citas zvaigznes

gallery icon