Viens vienīgs sviests! Eva Longorija, Breds Pits, Rianna un citas šovbiznesa zvaigznes, kas izvēlas dzelteno krāsu
foto: Vida Press
Sviests visās tā nokrāsās – no gaiši līdz koši dzeltenam – ir redzams gan vadošo modes namu kolekcijās, gan Holivudas zvaigžņu tērpos ikdienā un uz sarkanajiem paklājiem.
Slavenības

Viens vienīgs sviests! Eva Longorija, Breds Pits, Rianna un citas šovbiznesa zvaigznes, kas izvēlas dzelteno krāsu

Vita Zvaigznīte

Žurnāls "Kas Jauns"

Sviests visās tā nokrāsās - no gaiši līdz koši dzeltenam - ir redzams gan vadošo modes namu kolekcijās, gan Holivudas zvaigžņu tērpos ikdienā un uz sarkanajiem paklājiem.

Viens vienīgs sviests! Eva Longorija, Breds Pits, ...

Brūka Šīldsa (59)

foto: Gregory Pace/Shutterstock/ Vida Press
Brūka Šīlsa.
Brūka Šīlsa.

Viena no 80.–90. gadu populārākajām aktrisēm joprojām ir bieža viešņa dažādos pasākumos, pat veselības problēmas nevarēja viņu atturēt no teātra balvas "Tony" pasniegšanas ceremonijas apmeklējuma. Šim vakaram viņa izvēlējās 5688 eiro vērtu "Monique Lhuillier" kleitu koši dzeltenā krāsā, kurai pieskaņoja Crocs apavus, jo nevarēja uzvilkt kurpes nesenās kāju operācijas dēļ.

Eva Longorija (49)

foto: SGP/Sipa USA/ Vida Press
Eva Longorija.
Eva Longorija.

Seriāla "Bīstamās mājsaimnieces" zvaigzne šogad Kannās mirdzēja ne tikai uz sarkanā paklāja, bet arī ārpus tā. Ar fliteriem izšūtā zīmola "Rachel Gilbert" kleita 1995 eiro vērtībā ļoti piestāvēja gan viņas figūrai, gan ādas tonim.

Lila Mosa (21)

foto: MattPapz / BACKGRID/ Vida Press
Lila Mosa.
Lila Mosa.

Supermodeles Keitas Mosas meita iet slavenās mammas pēdās un arī veido karjeru modes biznesā. Viņa bieži redzama modes skatēs ne tikai uz mēles, bet arī skatītāju pirmajās rindās. Gucci jaunākās kolekcijas prezentāciju viņa apmeklēja šā zīmola kostīmā un platformas kurpēs.

Kirstena Dansta (42)

foto: Darla Khazei/INSTARimages/ Vida Press
Kirstena Dansta.
Kirstena Dansta.

Populārā amerikāņu aktrise savas jaunākās filmas "Labestības veidi" Ņujorkas pirmizrādei bija izvēlējusies "Erdem" zīmola tērpu, kas bija ieturēts retro stilā.

Obrija Plaza (40)

foto: David Fisher/Shutterstock/ Vida Press
Obrija Plaza.
Obrija Plaza.

Seriāla "Baltais lotoss" zvaigzne par savu lomu bija nominēta prestižajai "Emmy" balvai. Viņa zaudēja, taču 3188 eiro vērtā "Loewe" kleita palika atmiņā daudziem. Tiesa gan, interneta jokdari salīdzināja tās augšdaļu ar līmlapiņām.

Dakota Faninga (30)

foto: BACKGRID/ Vida Press
Dakota Feninga.
Dakota Feninga.

Aktrise, kuru skatītāji redzēja "Krēslas" sāgā, kā arī citās filmās un seriālos, manīta Ņujorkas ielās gaiši dzeltenā lina "The Andamane" vestē un biksēs. Perfekts vasaras tērps!

Rianna (36)

foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
Rianna.
Rianna.

Dziedātāja un stila ikona ir arī veiksmīga uzņēmēja, it īpaši populāra ir viņas kosmētikas līnija "Fenty". Sava jaunākā tonālā krēma prezentācijai Rianna bija izvēlējusies speciāli viņai darināto "Alexander McQueen" kleitu un "Manolo Blahnik" apavus.

Emīlija Ratažkovski (33)

foto: Thenews2/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
Emīlija Ratažkovski.
Emīlija Ratažkovski.

Modele un aktrise labdarības ballei bija izvēlējusies vintāžas "Dolce&Gabbana" kleitu no 2002. gada kolekcijas, kura joprojām izskatās ļoti moderna.

Breds Pits (60)

Arī Holivudas veterāns seko modes tendencēm, "Formula 1" sacīkstes apmeklējot gaiši dzeltenā jakā.

Breds Pits ar mīļoto Inesi de Ramonu apmeklē Lielbritānijas “Grand Prix”