FOTO: gada krāšņākās pašmāju kāzas! Tā precējās Elmārs Tannis
foto: no privātā arhīva
Sarīkojot vienas no Latvijā greznākajām kāzām šovasar, Elmārs Tannis izredzētajai vēlreiz kvēli apliecinājis savu neizmērojamo mīlestību.
Slavenības

FOTO: gada krāšņākās pašmāju kāzas! Tā precējās Elmārs Tannis

Jauns.lv

Slavenais šefpavārs un uzņēmējs Elmārs Tannis 26. jūnijā, sarīkojot grandiozas kāzas, apprecēja savu pandēmijas laikā liktenīgi sastapto mīļoto Ilonu Liepiņu.

FOTO: gada krāšņākās pašmāju kāzas! Tā precējās El...

Apprecoties jaunā sieva pārgājusi vīra uzvārdā, un tagad viņu sauc Ilona Tanne. Ar kāzu foto jaunais pāris padalījies žurnālam "Kas Jauns".

Elmāra Taņņa un Ilonas Liepiņas kāzas

Slavenais šefpavārs un uzņēmējs Elmārs Tannis 2024. gada 26. jūnijā, sarīkojot grandiozas kāzas, apprecēja savu pandēmijas laikā liktenīgi sastapto mīļoto ...

Par to, ka atkal kļuvis par precētu vīru, Elmārs jūlija nogalē pasaulei pavēstīja soctīklos, ielikdams videomirkli no romantiskā brauciena kāzu kabrioletā ar daiļo līgavu, ar vējā plandošiem blondajiem matiem un plīvuru. Klāt Tannis bija pierakstījis paziņojumu: “Šodien apprecējos ar skaistāko līgavu pasaulē! Tagad Ilona ir Ilona Tanne, mana sieva! Mēs laimīgi!”

Elmāram Tannim šī ir otrā laulība. Ar pirmo sievu, savu triju nu jau pieaugušo bērnu māti Ilzi Tanni, šefpavāra 18 gadus ilgusī laulība izira pirms 11 gadiem.

Ar savu tagadējo sievu Ilonu Elmārs aptuveni pirms četriem gadiem pandēmijas laikā iepazinās Līgatnē. Satikšanās bijusi pavisam nejauša, taču starp abiem uzreiz uzdzirkstījušas simpātijas. Sākumā komunikācija notikusi ar sociālo tīklu starpniecību, bet reiz nejauši uzspiedies videozvans telefonā, kas attiecības paātrinājis līdz klātienes randiņiem. Ilona kādā intervijā savulaik atzina, ka Elmārs viņu savaldzinājis ar brīnišķīgiem uzmanības apliecinājumiem, atstājot mīļas dāvaniņas uz viņas automašīnas, regulāri priecējis viņu ar ziediem, saldumiem, bet vēlāk lutinājis ar kafiju gultā.

Sarunu šovā "Kad viņi satiekas" Tannis aktierim Andrim Bulim pērnruden atklāja, ka izredzēto ir bildinājis, viņa teikusi jā un jau izlemts, ka jūlijā rīkos varenas kāzas. Grūti esot bijis izdomāt, ko aicināt uz dzīves svarīgo notikumu, viņš toreiz atzina. “Kāzas būs samērā lielas, aptuveni no 60 līdz 80 viesiem. Pagaidām vēl neesam izveidojuši precīzu sarakstu. Ir tas viens mirklis, kurā jāsaprot, ko aicināt, ko ne, cik tālus radus vēlas,” prātoja Elmārs un atklāja: “Mēs esam izdomājuši, ka šīs ir mūsu kāzas, un mēs neesam vairs divdesmitgadnieki. Man liekas, ka ir jāaicina tie cilvēki, kas ir iekšā tavā dzīvē!”