Viss, kas jāzina, gatavojoties festivālam "Summer Sound"
foto: Lauris Vīksna
Festivāli
2024. gada 25. jūlijā, 11:24

Viss, kas jāzina, gatavojoties festivālam "Summer Sound"

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

"Summer Sound" festivāls norisināsies 2. un 3. augustā, iepazīsties ar visu, kas jāzina, pirms dodies savā vasaras piedzīvojumā.

Viss, kas jāzina, gatavojoties festivālam "Summer ...

“Summer Sound” festivālā uzstāsies vairāk nekā sešdesmit Latvijas un ārvalstu mākslinieki, ar īpaši festivālam gatavotiem šoviem: vācu Dj Robin Schulz, franču elektronikas duets Ofenbach, somu sensācija Käärijä, "Bermudu divstūris", "Singapūras satīns", "Astro’n’out", repa megablice BANDA BANDA, "Citi zēni", "Sudden Lights", "Very Cool People", "Kreisais krasts", VIŅA, leģendārais "Inokentijs Mārpls", "Mazais princis", "Laika suns", "Olas", Wiesulis &sangvn, "Pirmais kurss" un vēl daudzi citi. Pilna programma šeit.

Festivāla vārti apmeklētājiem tiks atvērti no 2. augusta plkst. 16:00.

“Summer Sound” telšu pilsētiņa būs atvērta jau no ceturtdienas, 1. augusta, plkst. 17:00, līdz svētdienas, 4. augusta, plkst. 15:00. Telšu pilsētiņa būs aprīkota ar tualetēm un dušu, būs pieejama arī ēdināšana un bārs, kā arī īpaša ballīšu vieta. Visā festivāla teritorijā papildu drošībai tiks veikta arī video novērošana. Turpat netālu no telšu pilsētiņas ir arī Kemperu pilsētiņa. 

VIP biļetes priekšrocības

  • īpaša VIP zona pie visām 3 galvenajām festivāla skatuvēm, kurās darbosies atsevišķi bāri;
  • labiekārtotas labierīcības;
  • biļetē iekļauta nakšņošana telšu pilsētiņā.
  • vietu skaits šajās zonās ir ierobežots. 

Nokļūšana uz festivālu 

Šogad ikviens apmeklētājs var izvēlēties sev visērtāko ceļošanas veidu: kādu no Lux Express autobusu reisiem, braucienu ar vilcienu kopā ar Vivi vai airBaltic īpašo pop-up lidojumu. Vairāk par transporta iespējām un grafikiem uzzini šeit.

“Summer Sound” festivāls ģimenēm ar bērniem

Kā katru gadu festivāla apmeklētājiem ar bērniem ir pieejama “Summer Sound” bērnu pilsētiņa, kurā varēs rotaļāties, draudzēties, piedalīties radošajās darbnīcās, iemēģināt lielformāta spēles, vērot lielo burbuļu šovu, apgleznot sejas. Bērnu pilsētiņā bez vecāku uzraudzības varēs atstāt bērnus no 4 gadu vecuma un šis pakalpojums būs pieejams par papildu samaksu – biļeti varēs iegādāties pie ieejas "Bērnu pilsētiņā".

Šogad organizātori ir padomājuši par māmiņām ar jaundzimušajiem. Viņas bez maksas varēs pabarot mazuli, apmainīt autiņus un atvilkt elpu “Bērnu pilsētiņas” māmiņu stūrītī.  Festivāla apmeklējums bērniem līdz 10 gadu vecumam ir bez maksas.

foto: Publicitātes foto

Aproču maiņas punkti un darba laiki:

Lai mazinātu rindas festivāla dienā un teritorijā, apmeklētāji tiek aicināti apmainīt biļetes pret aprocēm jau laicīgi. 

Rīga
Izklaides un iepirkšanās centros “AKROPOLE Rīga” (Latgales iela 257, Rīga) un “AKROPOLE Alfa” (Brīvības iela 372, Rīga): 
31.07. plkst. 10.00 - 21.00
1.08. plkst. 10.00 - 21.00
2.08. plkst. 10.00 - 21.00

Liepāja
Tirdzniecības centrā “Kurzeme” (Lielā iela 13, Liepāja):
31.07. plkst. 17:00 - 22:00
1.08. plkst. 10:00 - 22:00
2.08. plkst. 10:00 - 15:00.

Pie festivāla teritorijas no 1. augusta plkst.16.00.

Nosūti savas mantas uz festivālu ar "DPD Latvija"

Festivāla apmeklētāji bez maksas varēs nogādāt savas mantas līdz pat festivāla vārtiem. Mantu izsūtīšana būs iespējama no visas Latvijas, bet saņemšana Liepājā tiks nodrošināta "DPD" pick-up punktā pie festivāla VIP autostāvvietas, iepretim telšu pilsētas ieejai. Plašāka informācija par to, kā un kad vari nosūtīt mantas, drīzumā būs pieejama festivāla mājas lapā.

Festivālā darbosies depozīta sistēma dzērienu glāzēm

Apmeklētāji jebkurā tirdzniecības vietā kopā ar pirmo dzērienu iegādājas arī depozīta glāzi, kuru bez papildu maksas varēs turpināt lietot atkārtoti vai apmainīt pret jaunu. Dodoties prom no teritorijas, glāzi varēs vai nu paturēt kā suvenīru, vai apmainīt pret kādu no atlaides kuponiem. Kupons būs jāiztērē vienā pirkuma reizē. Būs iespēja arī šo summu noziedot Ukrainas pasākumu asociācijas projektam “Music Saves UA”. 

Papildu festivālā būs pieejamas “Coca Cola” ēdināšanas zonas parkā un pludmalē, amatnieku tirdziņš, bezmaksas dzeramā ūdens uzpildes vieta, pludmales volejbola turnīrs, karuseļi un dažādas citas izklaides iespējas. 

Iepazīties ar detalizētu festivāla programmu, uzzināt citus būtiskus jaunumus, festivāla teritorijas noteikumus un noderīgu informāciju var festivāla mājaslapā.