"Tu vienmēr būsi mana māsa!" Hollija Mērija Kombsa velta emocionālu ierakstu Dohertijai
foto: Vida Press
Šenona Dohertija un Hollija Mērija Kombsa.
Slavenības
2024. gada 17. jūlijā, 13:07

"Tu vienmēr būsi mana māsa!" Hollija Mērija Kombsa velta emocionālu ierakstu Dohertijai

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Kulta seriāla "Amulets” zvaigzne Hollija Mērija Kombsa veltījusi emocionālu ierakstu savai seriāla māsai un vienai no labākajām draudzenēm Šenonai Dohertijai, kas pēc mokpilnas cīņas ar vēzi 13. jūlijā devās mūžībā 53 gadu vecumā.

"Tu vienmēr būsi mana māsa!" Hollija Mērija Kombsa...

Sirsnīgā "Instagram" ierakstā Kombsa dalījusies ar fotogrāfiju sēriju, kurā redzama kopā ar Dohertiju gadu gaitā, atsaucoties uz viņu ilgo draudzību un Dohertijas ietekmi uz viņas bērniem.

"Mana labākā puse no 31 gada," emocionālo veltījumu iesāka Kombsa. "Man krūtīs ir caurums, un, šķiet, ka es nevaru ievilkt elpu. Daļa no manis trūkst, lai gan es precīzi zinu, ko tu man šobrīd teiktu." 

Aktrise sola, ka Dohertijas "nemirstīgais gars" dzīvos gan viņā, gan viņas bērnos, kurus Dohertija esot mīlējusi kā savējos. "Viņi staigās ar tavu mērķtiecību un lepnumu. Viņi būs patiesi un iestāsies par to, kas ir pareizi. Tava uguns dzīvos viņos un daudzos citos. Tu biji cīnītāja līdz pašām beigām. Mans labākais draugs. Tu man iemācīji ģimenes nozīmi. Tu biji un vienmēr būsi mana māsa. Es tevi mīlu," rakstīja Kombsa.

Kombsa un Dohertija bija draudzenes vēl pirms seriālā "Amulets” atveidoja māsas. 

Līdzjūtību izteikušas arī pārējās divas "Amuleta" "māsas". Aktrise Alisa Milāno, kas seriālā “Amulets” atveidoja jaunāko māsu Fēbi, un kura tiek uzskatīta par galveno iemeslu, kāpēc Šenona bija spiesta pamest seriālu pēc trešās sezonas, godinājusi savu seriāla māsu, rakstot: "Nav noslēpums, ka mums ar Šenonu bija sarežģītas attiecības, taču viņa bija cilvēks, kuru es dziļi cienīju un apbrīnoju. Viņa bija talantīga aktrise, kuru daudzi mīlēja, un pasaule bez viņas ir kļuvusi mazāka. Izsaku līdzjūtību visiem, kas viņu mīlēja."

Savukārt Roza Makgovana, kas seriālā atveidoja Halivelu pusmāsu Peidžu, nomainot Dohertiju, sacīja, ka Dohertijai "bija lauvas sirds". "Mūsu dzīves bija savdabīgi savijušās. Mēs smējāmies par tumšajiem spēkiem, kas gribēja, lai mēs viens otru ienīstam, tā vietā mēs izvēlējāmies mīlestību un cieņu. Lai eņģeļi un Dievs aiznes viņu uz svēto valstību, kur viņa ir vesela, jauna un mežonīga mūžīgi. Atpūties, karotāj, mēs tevi nekad neaizmirsīsim, mīļā māsa,” sacīja aktrise.