"Amuleta" zvaigznes sēro par Šenonas Dohertijas aiziešanu: pasaule bez viņas ir kļuvusi mazāka
foto: Publicitātes
"Amulets" trīs māsiņas - Fēbe (Alisa Milano), Prū (Šenona Dohertija) un Paipere (Hollija Mērija Kombsa).
Slavenības
2024. gada 15. jūlijā, 11:00

"Amuleta" zvaigznes sēro par Šenonas Dohertijas aiziešanu: pasaule bez viņas ir kļuvusi mazāka

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Sestdien 53 gadu vecumā aizsaulē devās amerikāņu aktrise Šenona Dohertija, kas daudziem pazīstama kā kulta seriāla “Amulets” viena no māsām – Prū Halivela.

"Amuleta" zvaigznes sēro par Šenonas Dohertijas ai...

Aktrise Alisa Milāno, kas seriālā “Amulets” atveidoja jaunāko māsu Fēbi, un kura tiek uzskatīta par galveno iemeslu, kāpēc Šenona bija spiesta pamest seriālu pēc trešās sezonas, godinājusi savu seriāla māsu, rakstot: "Nav noslēpums, ka mums ar Šenonu bija sarežģītas attiecības, taču viņa bija cilvēks, kuru es dziļi cienīju un apbrīnoju. Viņa bija talantīga aktrise, kuru daudzi mīlēja, un pasaule bez viņas ir kļuvusi mazāka. Izsaku līdzjūtību visiem, kas viņu mīlēja."

Roza Makgovana, kas seriālā atveidoja Halivelu pusmāsu Peidžu, nomainot Dohertiju, sacīja, ka Dohertijai "bija lauvas sirds".

"Es satiku viņu 90. gados un biju pārsteigta. Šī sieviete cīnījās, lai dzīvotu. Šenona zināja, kā kļūt par zvaigzni, jo viņa tāda bija jau kopš bērnības. Viņas darba ētika iedvesmoja. Šenonas lielā mīlestība pret režiju, aktiermākslu, Holiju [Kombsu], viņas draugiem, vecākiem, suni un viņas mīļajiem faniem bija leģendāra," pauda Makgovana. 

"Mūsu dzīves bija savdabīgi savijušās. Mēs smējāmies par tumšajiem spēkiem, kas gribēja, lai mēs viens otru ienīstam, tā vietā mēs izvēlējāmies mīlestību un cieņu. Lai eņģeļi un Dievs aiznes viņu uz svēto valstību, kur viņa ir vesela, jauna un mežonīga mūžīgi. Atpūties, karotāj, mēs tevi nekad neaizmirsīsim, mīļā māsa,” sacīja aktrise.

Aktrisei atvadas vārdus veltījis arī Braeins Krauze, kas seriālā atveidoja Halivelu sargeņģeli Leo, sakot: "Tu man parādīji, kas ir spēks. Tu man iemācīji būt bezbailīgam un dzīvot ar mērķi, zināt savu vērtību un turēties pie savas apņēmības. Vienmēr mīlēta.”

Kā zināms, 2013. gada 25. oktobrī tika paziņots, ka CBS izstrādā seriāla "Amulets" rīmeiku, bet seriāls, kas cerēja atkārtot "Amuleta” panākumus, piedzīvoja izgāšanos un tika atcelts.