Daiļās Skārletas Johansones meitiņai jau četri mēneši. FOTO
Skārletas Johansones meitiņai Rouzai Dorotejai 4. februārī apritēs pieci mēneši. Aktrise atzīst, ka agrāko slaidumu tik ātri atguvusi pateicoties tam, ka baro bērnu ar krūti.
Slavenības
2015. gada 30. janvāris, 05:18

Daiļās Skārletas Johansones meitiņai jau četri mēneši. FOTO

Jauns.lv

Holivudas aktrise Skārleta Johansone savu pirmo bērnu – meitiņu Rouzu Doroteju – pasaulē sagaidīja pirms četriem mēnešiem, un jau paguvusi atgūt agrāko slaidumu.

30 gadus vecā māmiņa ar meitiņu atpazīta Beverlihilsas ielās. Skārleta bija ģērbusies apspīlētos melnos džinsos, baltā topiņā un rūtainā kreklā. Nesenā intervijā Barbarai Voltersai aktrise atzinusi, ka grūtniecības laikā uzkrāto lieko svaru viņai ātri izdevies nomest, pateicoties tam, ka baro meitu ar krūti. „Es zīdu bērnu un man tas patīk. Tas ir labākais veids, kā atgūt formu,” viņa norādījusi sarunā. „Būt par māmiņu ir brīnišķīgi. Tas ir ļoti, ļoti burvīgi – un arī nogurdinoši. Taču mīlestība ir neizmērojama. Tās ir pārpārēm.”

„Viņa tik jauki smaržo,” vācu žurnālam „Gala” izteikusies Johansone. „Es īsti nevaru to raksturot, bet tā patiešām spēj radīt tevī eiforiju.”

„Ir nogurdinoši visbrīnišķīgākajā veidā. Nekad neiedomājos, cik daudz man nozīmēs gulēta nakts. Man aizvien trūkst pieredzes. Es šobrīd tikai mācos. Sākumā ir jāizpēta lietas būtību.”

Mēnesi pēc meitas Rouzas Dorotejas piedzimšanas Skārleta un viņas draugs, franču žurnālists Romēns Doriaks klusā ceremonijā apprecējās. Tas notika 2014. gada 1. oktobrī.

Pāris sāka satikties 2012. gada novembrī un saderinājās nepilnu gadu vēlāk – 2013. gada septembrī. Savukārt gadu pēc saderināšanās – 2014. gada 4. septembrī – pasaulē nāca Rouza Doroteja.

Aktrise jau ir atgriezusies darbā un šobrīd strādā pie kinolentes „Hail Caesar!” Tajā filmējas arī Čenings Tatums, Džordžs Klūnijs, Ralfs Fainss un Tilda Svintone.

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press