foto: Rojs Maizītis
Kultūras ministres Agneses Lāces vīrs izrādās pašmāju randiņu šova uzvarētājs
2017. gada novembrī intervijā žurnālam "Patiesā Dzīve" Agnese par savu mīļoto cilvēku Paulu teica: “Tā arī tagad dzīvojam – viens otram un saviem mīļajiem par prieku.”
Slavenības
2024. gada 5. jūlijs, 06:41

Kultūras ministres Agneses Lāces vīrs izrādās pašmāju randiņu šova uzvarētājs

Santa Sergejeva

Žurnāls "Kas Jauns"

Latvijas Nacionālās operas un baleta sezonas noslēguma koncertu jaunā kultūras ministre Agnese Lāce apmeklēja ar vīru Paulu Miklaseviču, kas reiz uzvarēja TV šovā "Gandrīz ideāls randiņš".

foto: Juris Rozenbergs
Uz Latvijas Nacionālās operas un baleta sezonas noslēguma koncertu jaunā kultūras ministre Agnese Lāce ieradās ar vīru Paulu Miklaseviču. Viņš ir "BluOr Bank" klientu aktīvu pārvaldīšanas direktors un Amerikas Tirdzniecības palātas Latvijā valdes loceklis. Jaunā kultūras ministre iepriekš bija Kultūras ministrijas parlamentārā sekretāre. Viņa arī nodarbojusies ar migrācijas un integrācijas pētniecību, bijusi sabiedrisko organizāciju darbiniece. Studiju gados strādājusi arī par beletāžas vietu ierādītāju Latvijas Nacionālajā operā, kurp nu lepni dodas jau kultūras ministres godā. “Atceros, ka tolaik ļoti lepojos ar savu darbu un iespēju pašai par savu algu nopirkt kādu noderīgu lietiņu. Arī tagad abi ar Paulu labprāt dodamies uz operu,” pirms vairākiem gadiem intervijā klāstīja Lāce.

Uz Latviju Pauls pirms 16 gadiem pārcēlās no Kanādas pilsētas Toronto. “Pirmo reizi uz Latviju atbraucu 2005. gadā, un mani šī zeme ļoti iedvesmoja. Zināju, ka te ir mana vieta,” Pauls reiz atklāja intervijā žurnālam "Patiesā Dzīve". Stāstot par pārcelšanos uz senču dzimteni, viņš teicis: “Lai gan Kanādā biju diezgan daudz sasniedzis un man tur bija labas karjeras iespējas, tomēr izlēmu mainīt savu dzīvi un pārcelties uz Latviju. Kad braucu prom no Kanādas, visi bijušie kolēģi starojošām acīm apsveica mani, sakot, ka es daru ko tādu, ko arī viņi būtu darījuši manā vecumā. Visiem šāds solis šķita drosmīgs un apbrīnas vērts.”

Kā šonedēļ raksta žurnāls "Kas Jauns", pašmāju TV skatītājiem Pauls zināms pēc dalības šovā "Gandrīz ideāls randiņš". Tolaik gan viņš vēl nebija sastapis Agnesi. Šovā četri puiši sacentās par vienas meitenes simpātijām, Pauls uzvarēja, bet balvā gūtajā ceļojumā ar meiteni, kas viņu bija izvēlējusies, tā arī neaizbrauca, jo tai jau pirms filmēšanas reālajā dzīvē bija izveidojušās attiecības.

Savas dzīves liktenīgo sievieti un nākamo sievu Agnesi viņš iepazinis ar draugu starpniecību. Raksturojot savu mīļoto sievieti, Pauls saka, ka Agnese ir brīnišķīga: “Pilnīgi piekrītu tiem draugiem, kas saka, ka Agnese ir jaudīga visos aspektos – skaistumā, sirsnībā, inteliģencē, raksturā un visā, kam viņa ķeras klāt.” To, ka Pauls Miklasevičs ļoti atbalsta sievu, var novērot sociālajā vietnē X, kur viņš uzcītīgi retvīto sievas sasniegumus un aizstāv lauleni, ja nu kāds no komentētājiem uzraksta ko dzēlīgāku.