foto: SplashNews.com/ Vida Press
Monako princis Alberts un princese Šarlēna savā kāzu 13. gadadienā pieliek punktu baumām par šķiršanos
Monako pirncis Alberts un princese Šarlēna šā gada 27. jūnijā.
Slavenības
2024. gada 3. jūlijs, 14:44

Monako princis Alberts un princese Šarlēna savā kāzu 13. gadadienā pieliek punktu baumām par šķiršanos

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Monako princis Alberts (66) un peldēšanas čempione Šarlēna Vitstoka (46) apprecējās 2011. gada 1. jūnijā un šogad atzīmē kāzu 13. gadadienu.

Spītējot baumām par šķiršanos, Monako princis Alberts un princese Šarlēna publiskojuši jaunu fotogrāfiju par godu savai kāzu gadadienai. Karaliskais pāris kāzu jubileju atzīmēja šā gada 1. jūnijā un sociālajos tīklos padalījās ar sirsnīgu attēlu. Oficiālajā “Instagram” lapā publicēts foto, kas parakstīts sekojošiem vārdiem: “Daudz laimes kāzu gadadienā Viņu Karaliskajām Augstībām princim Albertam II un princesei Šarlēnai.”

Iepriekš neredzētā fotogrāfijā Šarlēna un Alberts redzami uz Monako pils balkona kopā ar abiem bērniem, kas stāv viņiem priekšā. Pāris vēro kādu valstisku pasākumu, taču šajā fotogrāfa Ērika Matona uzņemtajā attēlā mīloši lūkojas viens uz otru, Alberta rokai maigi gulstot uz sievas muguras.

Karaliskā pāra jaunā fotogrāfija šķietami pielikusi punktu baumām par šķiršanos, kas ar jaunu sparu uzvirmoja aizvadītajā gadā, kad princese negaidīti izdzēsa savu personīgo “Instagram” kontu. Dažādas spekulācijas par šķiršanos klīst jau gadiem ilgi. Reiz pat Šarlēna salīdzināta ar princesi Diānu, jo oficiālos pasākumos līdzās vīram izskatījusies sadrūmusi.

Monako prinča kāzas

gallery icon
23

Olimpiskā čempione peldēšanā Šarlēna Vitstoka ar Monako princi apprecējās 2011. gadā. Kāzas apmeklēja daudzu Eiropas karaļnamu pārstāvji. Abi iepazinās peldēšanas pasākumā Monako 2000. gadā. Pirmo reizi kā pāris viņi apmeklēja 2006. gada ziemas olimpisko spēļu atklāšanas ceremoniju. 2010. gadā Šarlēna pavadīja princi Albertu uz Zviedrijas kroņprinceses Viktorijas kāzām, bet gadu vēlāk abi kopā apmeklēja Velsas prinča Viljama un Keitas Midltones kāzas.

2010. gada 23. jūnijā Monako pils izziņoja prinča Alberta un Šarlēnas Vitstokas saderināšanos. Pāris civilā ceremonijā apprecējās nākamā gada 1. jūnijā, kam sekoja reliģiska ceremonija 2. jūnijā. 2014. gada 10. decembrī pasaulē nāca karaliskā pāra dvīņi – princese Gabriela un princis Žaks.

Monako princis Alberts un princese Šarlēna ar dvīņiem

Monako princis Alberts un princese Šarlēna ar dvīņiem princesi Gabrielu un princi Žaku.

gallery icon
18