Lana Del Reja visbeidzot atklāj, kā nokritusies svarā ar savas labākās draudzenes Teilores Sviftas palīdzību
foto: Matt Baron/BEI/Shutterstock/ Vida Press
Labākās draudzenes Lana Del Reja un Teilore Svifta “Grammy” balvu vakarā šā gada februārī.
Slavenības
2024. gada 14. jūnijā, 14:58

Lana Del Reja visbeidzot atklāj, kā nokritusies svarā ar savas labākās draudzenes Teilores Sviftas palīdzību

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Dziedātāja Lana Del Reja uzkurināja spekulācijas pēc tam, kad viņa aprīlī uzstājās “Coachella” mūzikas festivālā un izskatījās ievērojami slaidāka. Fani izteica pieņēmumu, ka arī viņa, visticamāk, ķērusies pie bēdīgi slavenās tievēšanas metodes, lietojot diabētiķiem paredzētās zāles. Visbeidzot mūziķe pati atklājusi patiesību, ka svaru zaudējusi ar savas labākās draudzenes Teilores Sviftas nelielu palīdzību.

Lana Del Reja visbeidzot atklāj, kā nokritusies sv...

Hita “Video Games” izpildītāja pamudināja izteikt spekulācijas par viņas svaru pēc tam, kad “Coachella” mūzikas festivālā uz skatuves bija redzama ar manāmi slaidāku figūru, un fani pat izteica pieņēmumus, ka 38 gadus vecā dziedātāja veikusi vienu no svara zaudēšanas injekcijām, ko iecienījušas citas slavenības, to skaitā Opra Vinfrija un Šārona Osborna. Lana nevēlējās komentēt baumas par savu izskatu, un, aizvadītajā mēnesī, kad viņa apmeklēja prestižo “Met Gala” balli, dziedātāja izskatījās pasakaini ēteriska modes nama “Alexander McQueen” tērpā, kas vēl vairāk akcentēja viņas vizuālās izmaiņas.

Visbeidzot viņa ir atklājusi sava svara zaudēšanas noslēpumu un sociālajos tīklos sniegusi nozīmīgu atbildi uz sabiedrībā iepriekš izteiktajiem minējumiem. Vietnē “Instagram” Lana publiskojusi virkni fotogrāfiju, vienā no attēliem redzama “Dogpound” sporta kreklā, dodot mājienu, ka izmantojusi Teilores Sviftas iecienītākos personīgos trenerus, lai nokristos svarā. Arī “Dogpound” oficiālā “Instagram” lapa atstājusi komentāru pie Lanas ieraksta, šķietami apliecinot, ka dziedātāja izmantojusi viņu fitnesa pakalpojumus. Viņi arī savos “Instagram” stāstot padalījušies ar Lanas ierakstu, slavējot, ka dziedātāja ir gatava jaunajai vasaras sezonai.

Teilores Sviftas personīgais treneris ir “Dogpound” dibinātājs Kērks Meijerss. Viņš ir sadarbojies ar neskaitāmām slavenībām, to skaitā Kaiju Gerberi, Hjū Džekmenu un apakšveļas zīmola “Victoria’s Secret” eņģeļiem, piemēram, Adrianu Limu. Teilore nolīga Kērku, kad gatavojās savai grandiozajai “Eras” pasaules turnejai, kuru uzsāka aizvadītajā gadā. Viņa sporta zālē strādāja sešas reizes nedēļā līdz pat divām stundām dienā. Personīgais treneris slavēja savu superslaveno klienti, norādot, ka 34 gadus vecajai Teilorei piemīt skarba treniņu ētika. “Daži cilvēki droši vien apvemtos vai viņiem nāktos nogulties uz grīdas, ja viņi trenētos tikpat intensīvi kā viņa,” treneris norādīja intervijā žurnālam “Vogue”.

Lana Del Reja 2024. gada maijā un jūnijā

Kad Teilore negatavojas turnejai, viņa sporta zāli apmeklē vidēji divas reizes nedēļā, stiprinot savu ķermeni galvenokārt ar spēka vingrojumiem. Lai gan sīkāka informācija par Lanas Del Rejas treniņiem netiek atklāta, slavenību iecienītās fitnesa kompānijas “Dogpound” devīze ir:  “Trenējies kā sportists, uzstājies kā čempions.”