Rianna pēc kritikas par parūku nēsāšanu parāda savus dabiski čirkainos matus
foto: John Salangsang/Shutterstock/ Vida Press
Tādi ir popzvaigznes Riannas dabiskie mati.
Slavenības
2024. gada 11. jūnijā, 19:11

Rianna pēc kritikas par parūku nēsāšanu parāda savus dabiski čirkainos matus

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Barbadosā dzimusī popzvaigzne Rianna (36) pirmo reizi parādījusi, kādi ir viņas dabiskie mati. Uz šo soli dziedātāja izšķīrusies pēc tam, kad saņēmusi skarbu kritiku, ka jaunās matu kopšanas līnijas “Fenty Hair” produktus reklamē ar parūku galvā.

Rianna pēc kritikas par parūku nēsāšanu parāda sav...

Ar jauno frizūru – īsiem sprogainiem matiem – Rianna pirmo reizi redzēta Ņujorkā aizvadītajā svētdienā. Viņa priecīgi iepozēja fotogrāfijām kopā ar faniem, bet jau nākamajā dienā Losandželosā piedalījās sava jaunās produkta prezentācijas pasākumā.

Rihanna

Rianna parāda dabiski čirkainos matus. 2024. gada jūnijs

Aizvadītajā nedēļā Rianna paziņoja par jaunās matu kopšanas līnijas “Fenty Fair” iznākšanu, kuras debija paredzēta 13. jūnijā. Reklamējot savu jauno produkciju “Instagram” kontā, popzvaigzne solīja, ka “beidzot pienācis laiks gūt matu kopšanas pieredzi, kādu gaidījāt”. Reklāmas rullīti apkopotas gadu gaitā tapušas fotogrāfijas, kur dziedātāja redzama ar dažnedažādām frizūrām, griezumiem un matu krāsām. “Mani mati vienmēr bijuši nozīmīga manas karjeras un personīgās evolūcijas sastāvdaļa, un “Fenty Hair” tika radīts, lai būtu kopsolī ar savām frizūrām un dzīvesveidu – vienlaikus nepārtraukti stiprinot un kopjot matus katru lietošanas reizi,” paskaidroja Rianna.

Taču daži fani neslēpa sašutumu, ka Rianna pat matu kopšanas līdzekļu reklāmā neparāda savus dabiskos matus. Reklamējot bundžiņu ar jauno produktu, dziedātāja redzama ar taisniem, gaišiem un gariem matiem. “Tu reklamē matu līniju ar parūku galvā?” – rakstīja viena sašutusi fane, bet otra piebilda – “Un, jūs esat gatavi nodot savus matus Riannas rokās… Vispirms lai viņa parāda, kā produkts strādā uz viņas pašas matiem.” “Patērēšanas vēlme ir iemesls, kāpēc Rianna, kuru mēs nekad neesam redzējuši bez parūkas, jums, draugi, drosmīgi pārdos matu kopšanas līdzekļus, un jūs tos nopirksiet,” komentēja cits lietotājs.

Riannas matu kopšanas produktu līnija “Fenty Hair” pārdošanā nonāks sākot ar šā gada 13. jūniju. Jaunā prece papildina popzvaigznes aizvien augošo zīmola “Fenty” produktu impēriju, kurā jau ietilpst sejas dekoratīvās kosmētika un aromāti. Taču mūzikas fani joprojām gaida jaunu albumu, kas sekotu dziedātājas 2016. gadā izdotajam studijas ierakstam “Anti”.  

foto: Diggzy/Shutterstock/ Vida Press
Rianna savas matu kopšanas līnijas "Fenty Hair" prezentācijas pasākumā šā gada 10. jūnijā Losandželosā.
Rianna savas matu kopšanas līnijas "Fenty Hair" prezentācijas pasākumā šā gada 10. jūnijā Losandželosā.

Pirmdien, 10. maijā, Rianna apmeklēja savas matu kopšanas līnijas “Fenty Hair” prezentācijas pasākumu Losandželosā. Blondās parūkas vietā, kas redzama produkta video reklāmā, viņa šoreiz lepni demonstrēja savus dabiski čirkainos matus. 36 gadus vecā uzņēmēja izvēlējusies pavisam īsu griezumu un matus nokrāsojusi medus blondus. Dziedātāja bija lieliskā noskaņojumā un bija ģērbusies garā burgundija krāsas kleitā ar dziļu dekoltē, šādi parūpējoties, lai visu klātesošo skatieni būtu pievērsti viņai. Vakara gaitā Rianna koptēlu papildināja ar pieskaņotu apjomīgu ādas jaku.