foto: Anthony Harvey/Shutterstock/ Vida Press
Rianna un A$AP Rokijs atklāj neparasto sava otra dēla vārdu
Rianna un A$AP Rokijs ir divu dēlu vecāki.
Slavenības
2023. gada 8. septembris, 15:05

Rianna un A$AP Rokijs atklāj neparasto sava otra dēla vārdu

Jauns.lv

Popzvaigzne Rianna un reperis A$AP Rokijs atklājuši sava otrā dēla neparasto vārdu - mēnesi pēc bērna nākšanas pasaulē. Kā jau tas tika prognozēts, arī šoreiz vārds sākas ar burtu R.

35 gadus vecā barbadosiešu popzvaigzne un 34 gadus vecais amerikāņu reperis savam otrajam kopīgajam dēlam devuši vārdu Raiots Rouzs Meijerss. Par to vēsta izdevums “The Blast”.

Rianna un A$AP Rokijs nedēļu pirms otrā bērna nākšanas pasaulē

gallery icon

Vārds Raiots (Riot – tulkojumā no angļu valodas “dumpis”) varētu būt dots par godu repera šogad 20. jūlijā izdotajam singlam “Riot (Rowdy Pipe’n)”, kura ierakstā piedalījies arī Farels Viljamss.

Kā liecina publiskotā dzimšanas apliecība, Raiots pasaulē nācis 2023. gada 1. augustā, “Cedar Sinai” slimnīcā Losandželosā, agrā rīta stundā pulksten 7.41.

Jaunie vecāki palikuši uzticīgi tradīcijai izvēlēties bērnam vārdu, kas sākas ar burtu R, tāpat kā mammai un vecākajam brālim. Riannas un A$AP Rokija pirmdzimtais pasaulē nāca 2022. gada 13. maijā un vecāki bērnam deva vārdu RZA [izrunājams kā Riza] Atelstons Meijerss.

Rianna un A$AP Rocky

gallery icon

Otrais vārds bērnam ir kopīgs ar tēvu reperi A$AP Rokiju, kura pilnais vārds ir Rakims Atelastons Meijerss. Pirmais vārds visticamāk dots par godu producentam un reperim RZA, leģendārās hiphopa apvienības “Wu-Tang Clan” līderim.

Pirmdzimtā vārdu pāris atklāja tikai gadu pēc viņa piedzimšanas. Turklāt to nepaziņoja vecāki paši, bet ārvalstu plašsaziņas līdzekļi, kuru rīcībā bija nonākuši dokumenti.

Riannas pikantais grūtnieces stiliņš

gallery icon

Nav zināms, kad pāris būs gatavs dalīties ar pirmajām otrā bērna fotogrāfijām. Iepriekšējo reizi Rianna atrādīja dēlu septiņus mēnešus pēc piedzimšanas.

Par gaidāmu otro mazuli Rianna paziņoja, uzstājoties populārajā “Super Bowl” puslaika šovā šā gada februārī, kad viņas izvēlētais skatuves tērps nepārprotami liecināja, ka mūziķe atkal ir mātes cerībās. Par gaidāmo bērnu šova laikā pirmo reizi uzzināja arī Riannas tēvs Ronalds Fentijs, kuru dziedātāja bija personīgi uzaicinājusi klātienē vērot uzstāšanos.

Žurnāls “People” raksta, ka Rianna jūtot, ka ģimenes veidošana ir pabeigta un nākotnē vairāk bērnu neplānojot.