foto: Shutterstock
Billija Ailiša: es pazaudēju visus savus draugus, kad kļuvu slavena
Slavai ir arī savas ēnas puses.
Slavenības
2024. gada 10. jūnijs, 16:08

Billija Ailiša: es pazaudēju visus savus draugus, kad kļuvu slavena

Izklaides nodaļa

Jauns.lv/BBC

Amerikāņu dziedātāja Billija Ailiša atzina, ka kļūstot slavenai, viņa zaudējusi lielāko daļu savu draugu.

Kā zināms, Ailišai bija tikai 14 gadu, kad viņa izdeva savu debijas singlu "Ocean Eyes". Kopš tā laika viņa ir kļuvusi par pasaules mēroga zvaigzni.

Ekstravagantā māksliniece "BBC" podkāstam "Miss Me?" atzina, ka viņai tuvs cilvēks bez brīdinājuma un jebkādiem paskaidrojumiem pārtraucis draudzību ar viņu. "Līdz pat šai dienai viņš ne reizi nav man uzrakstījis īsziņu. Man bija tā - vai tu nomiri? Un tas bija kāds, ko es pazinu gadiem, kāds, ar kuru man bija plāni satikties, bet es nekad vairs nedzirdēju par viņu. Es nespēju tam noticēt,” sacīja Ailiša, turpinot, ka vēlāk viņa redzējusi viņu satiekamies ar citu meiteni.

Slava esot sagādājusi grūtības Ailišai iegūt draugus. "Es zaudēju visus savus draugus, kad kļuvu slavena. Pēkšņi es biju slavena un nespēju ar nevienu par to parunāt. Tas bija grūti.”

Vienīgā draudzene, kas esot palikusi viņai līdzās, ir viņas labākā draudzene Zoja, bet pārējie esot bijuši viņas darbinieki.

"Un te nu es biju, savā 20. dzimšanas dienā, un es atceros, ka es skatījos apkārt un telpā bija tikai cilvēki, kuri pie manis strādā, un viņi visi bija piecpadsmit gadus vecāki par mani,” stāstīja Ailiša.

Lai arī Ailiša uzskatījusi darbiniekus par saviem draugiem, kāda situācija esot viņu likusi notiekošo pārvērtēt. Viens darbinieks bez iemesla pametis darbu un pārtraucis jebkādu kontaktu ar dziedātāju: "Tas bija sliktākais, kas ar mani noticis, bet tas man lika apjaust, ka tas ir mans darbs.”