Aktieris Džeremijs Renners par savu negadījumu: kaut es būtu piezemējies uz sniega, nevis asfalta
foto: Shutterstock
Aktieris pērn cieta smagā negadījumā, kurā gandrīz zaudēja dzīvību.
Slavenības
2024. gada 4. jūnijā, 23:37

Aktieris Džeremijs Renners par savu negadījumu: kaut es būtu piezemējies uz sniega, nevis asfalta

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Holivudas aktieris Džeremijs Renners pēc gandrīz nāvējošā negadījuma atkal atgriezies filmēšanas laukumā. Intervijā "ABC" viņš atklājis, par ko domāja liktenīgajā brīdī, kad pakļuva zem sniega tīrīšanas mašīnas.

Aktieris Džeremijs Renners par savu negadījumu: ka...

Kā zināms, aktieris pērn guva smagas traumas ar laikapstākļiem saistītā nelaimes gadījumā, mēģinot novākt sniegu.  Četrus mēnešus pēc notikušā Renners beidzot publiski runāja par traumatisko incidentu.

Intervijā "ABC" Renners detalizēti izklāstīja traumatisko notikumu, atklājot, kā viņš un viņa 27 gadus vecais brāļadēls Alekss mēģināja izvilkt Ford Raptor no sniega. Diemžēl šī procesa laikā sniega tīrītājs sāka slīdēt pa ledu, kamēr Rennera brāļadēls bija aizņemts ar ķēdes atvienošanu, kas savieno abus transportlīdzekļus.

Uztraucoties par savu brāļadēlu, Renners, kurš aizmirsa iedarbināt bremzes, izkāpa ārā no spēkrata, lai meklētu Aleksu, taču šajā procesā zaudēja pamatu zem kājām. Tas galu galā noveda pie tā, ka sniega tīrītājs viņu saspieda, un, ņemot vērā, ka viņš atradās uz asfalta, nevis sniega, sāpes bija mežonīgas.

“Grūti iedomāties, kāda ir sajūta, bet, kad skaties uz mašīnu un apjaut, ka atrodies uz asfalta un ledus, es nodomāju, kaut es būtu uz sniega. Ķermenī notiek pārāk daudz lietu, lai sajustu sāpes, tas ir viss,” sacīja aktieris.

Taču, neskatoties uz situācijas nopietnību, aktieris nezaudēja humora izjūtu, kliedzot: “Ne šodien, nolāpītais!”

Tiek uzskatīts, ka, ja viņš būtu bijis uz sniega, arī viņa gūtās traumas nebūtu tik smagas un atveseļošanās process būtu bijis ātrāks.

Lai arī pēc viņa nelaimes gadījuma, ārsti viņam teica, ka viņam būs vajadzīgi gadi, lai viņš atkal pieceltos uz kājām, būdams sirdī Atriebējs, Renners trīs mēnešu laikā atkal sāka staigāt un jau tagad atgriezies "Kingstaunas mērs" 3. sezonā.

Aktieris pazīstams ar supervaroņa Klinta Bārtona jeb “Vanagacs” lomu “Marvel” sērijas filmās, viņš divreiz nominēts ASV Kinoakadēmijas “Oskara” balvai par lomām 2008. gada filmā "Sapieris" ("The Hurt Locker") un 2010. gada filmā "Pilsēta" ("The Town").