foto: DPPA/Sipa USA/ Vida Press
Atklāti prinča Viljama un princeses Ketrīnas pieci stipras laulības noslēpumi
Princis Viljams un princese Ketrīna.
Slavenības
2024. gada 23. maijs, 06:03

Atklāti prinča Viljama un princeses Ketrīnas pieci stipras laulības noslēpumi

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Lielbritānijas troņmantnieka un viņa sievas laulība kopš 2011. gada 29. aprīlī nosvinētajām karaliskajām kāzām kļūst jo gadus, jo stiprāka. 13 laulības gados pasaulē nākuši trīs bērni – princis Džordžs (10), princese Šarlote (9) un princis Luiss (6). Princis Viljams un Keita Midltone pratuši izveidot stipru ģimeni, par ko viņus var apskaust daudzi britu monarhijas pārstāvji.

Dažu pēdējo gadu laikā pāris saskāries ar smagiem pārbaudījumiem – prinča Filipa un karalienes Elizabetes II nāvi, naidīgām attiecībām ar princi Hariju un Meganu Mārklu. Turklāt gada sākumā karalim Čārlzam III un Keitai Midltonei gandrīz vienā laikā tika atklātas onkoloģiskas saslimšanas. Abas karaliskās personas šobrīd ārstējas no vēža.

Karaliskās kāzas: tā precējās hercogiene Ketrīna un princis Viljams 2011. gada aprīlī

2011. gada 29. aprīlī visa Lielbritānija svinēja gadsimta notikumu - prinča Viljama kāzas ar viņa līgavu Keitu Midltoni.

gallery icon
26

Neskatoties uz to, Velsas princis un princese kopā ir stipri kā klints. Karaļnama sulainis Grants Harolds, kurš strādājis par monarha personīgo palīgu no 2004. līdz 2011. gadam, paziņojis, ka Viljama un Ketrīnas stiprās laulības noslēpums balstās uz pieciem zelta likumiem. “Pārim ir kopīga humora izjūta. Viljamam ir nopietnā puse, bet viņš ir arī ļoti amizants. Šajā ziņā viņš līdzinās nelaiķei karalienei. Viņa humors ir diezgan negaidīts. Arī Keita ir ļoti amizanta, viņa bieži joko, kas liek Viljamam smieties,” pastāstījis Grants.  

Otrkārt, pēc sulaiņa teiktā, abi dzīvesbiedri ģimeni vienmēr ierindo pirmajā vietā. Gan princese Diāna, gan karalis Čārlzs centās nodrošināt Viljamam un Harijam normālu audzināšanu, taču viņiem tas ne vienmēr izdevās. Keita ir ļoti tuva ar saviem vecākiem, brāli un māsu. Šī spēcīgā ģimenes saikne ļoti patīk troņmantniekam, jo viņš uzaudzis pavisam citā gaisotnē. “Keita un Viljams ir ļoti praktiski. Karaliene dievināja savu ģimeni, bet pienākums bieži bija pirmajā vietā. Savukārt Viljamam un Keitai viņu bērni vienmēr ir prioritāte numur viens, un par to viņiem abiem domas sakrīt,” norādījis Harolds.  

Prinča Viljama un princeses Ketrīnas ģimene apmeklē Ziemassvētku koncertu 2023. gada 8. decembrī

gallery icon
32

Trešais stipras karaliskās laulības noslēpums ir fakts, ka tās pamatā ir draudzība. Viljams un Keita bija labi draugi Sentendrūsas universitātes gados, pirms vēl iemīlējās viens otrā. Viņi satikās gandrīz 10 gadus pirms kāzām, labi iepazīstot viens otru. Viņiem ir daudz kopīgu interešu, tajā skaitā sports.

“Neatkarīgi no tā, vai viņi sadodas rokās vai uzliek roku viens otram uz muguras, lai atbalstītu un nomierinātu, esmu redzējis, cik viņi ir tuvi un vienoti. Viņi ir ļoti taktiski un mīļi viens pret otru. Keita un Viljams man vienmēr atgādina karalieni un princi Filipu. Viņi ir lieliska komanda, jo ir labi draugi,” izdevums “The Mirror” citē sulaiņa teikto.

Reti foto. Princis Viljams un Ketrīna publiski apskaujas. 2012. gads

gallery icon
21

Ceturtkārt, Keita un Viljams saprot, cik svarīgi ir veltīt laiku viens otram. Viņi neaizmirst par randiņu vakariem tikai divatā un prom no bērniem. Tas ļauj viņiem būt par vīru un sievu, ne tikai vecākiem.

Piektkārt, nākamais Lielbritānijas karalis ir nelabojams romantiķis! “Atceros, kā Viljams man lūdza palīdzēt sarīkot vakariņas sveču gaismā Keitai Valentīndienā. Tas bija pēc abu saderināšanās un neilgi pirms viņu kāzām. Es biju tik priecīgs piedalīties šajā pasākumā, un esmu pārliecināts, ka Viljams kā pārsteigumu izvēlējās Keitas iecienītāko desertu,” piebilda Harolds.

Princis Viljams un Keita Midltone pirms kāzām

gallery icon
29