foto: David Hartley/Shutterstock/ Vida Press
Princese Ketrīna reaģējusi uz prinča Harija atvainošanos?
Velsas princese Ketrīna un princis Harijs.
Slavenības
2024. gada 18. maijs, 06:22

Princese Ketrīna reaģējusi uz prinča Harija atvainošanos?

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Tiek ziņots, ka princis Harijs beidzot esot atvainojies brāļasievai princesei Ketrīnai.

Bitu karaļnamam pietuvināts avots izteicies, ka Velsas princese Keita Midltone esot reaģējusi uz sava svaiņa sirsnīgajām jūtām, kad princis Harijs beidzot viņai atvainojies. Tas apgalvots izdevuma “Woman’s Day” publikācijā, kurai dots virsraksts “Atgriežoties Apvienotajā Karalistē pirmo reizi pēdējo mēnešu laikā, princis Harijs izmisīgi vēlējās redzēt Keitu Midltoni”.

Publikācijā apgalvots, ka Ārčijs un Lilibetas mīlošais tēvs vērsies pie brāļasievas ar vārdiem “lūdzu, piedod man, Keita”, piebilstot, ka princis arīdzan “izmisīgi” velējies klātienē aprunāties ar nākamo Lielbritānijas karalieni, ar kuru viņam reiz bija ļoti sirsnīgas un ciešas attiecības.

Princis Harijs un hercogiene Ketrīna

Princis Harijs un hercogiene Ketrīna.

gallery icon
53

Tajā pašā publikācijā arī teikts, ka “Harija atvainošanās nemainīs faktu, ka viņš viņus pārdeva un pārkāpa nepārkāpjamu robežu, uzbrūkot Keitai”. Avots piebildis: “Viņa noteikti nesteigsies viņu atkal satikt, vismaz ne līdz brīdim, kad būs pilnībā sakārtotas domstarpības ar Hariju un Viljamu, bet tas neizskatās pārāk iespējami!”

Publikācijā citēts karaļnama eksperts Toms Kvinns, kurš uzskata, ka princese Ketrīna piekritusi “ģimenes tikšanās brīdim”. Viņš norādījis: “Viljams ienīst pat domu, ka atkal vajadzētu satikt Hariju. Keitai tas ir citādāk. Viņai doma par Harija satikšanu nešķiet tik neērta, ja vien līdzās nav Meganas.”