foto: Shutterstock/Vida Press
Princis Harijs un Megana Mārkla kāzu gadadienu atzīmē smalkā restorānā, kur steiks maksā 129 dolārus
Megana Mārkla un princis Harijs svinīgajās pusdienās Nigērijā šā gada 11. maijā.
Slavenības
2024. gada 21. maijs, 14:35

Princis Harijs un Megana Mārkla kāzu gadadienu atzīmē smalkā restorānā, kur steiks maksā 129 dolārus

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Princis Harijs un Megana Mārkla kāzu sesto jubileju atzīmējuši smalkā restorānā Montesito kopā ar sev tuviem un slaveniem draugiem.

Princis Harijs un Megana Mārkla sestdien, 18. maijā, redzēti ar šiku atzīmējam sesto kāzu gadadienu kopā ar saviem slavenību draugiem - “Paramaount Pictures” un “Nickelodeon” prezidentu Braienu Robinsu un viņa sievu modes dizaineri Treisiju Robinsu. Saseksas hercogs un hercogiene sociālajos tīklos savu kāzu jubileju nepieminēja, liekot noprast, ka nevēlas par to publiski atgādināt. Taču pāris bija svinīgā noskaņojumā un īpašo dienu atzīmēja ar sev tuvu draugu pāri, dodoties uz vienu no izsmalcinātākajiem restorāniem Montesito – pilsētā, kur viņi dzīvo. Harijs un Megana svinībām bija izvēlējušies restorānu “Lucky’s”, kur steiks var izmaksāt pat 129 dolārus.

Tiek ziņots, ka pārim pievienojies “Paramount” boss un viņa sieva modes dizainere, ar kuru viņi pēdējā laikā īpaši satuvinājušies. Treisija bija viena no 50 cilvēkiem, kura šī mēneša sākumā saņēma burciņu ar Meganas jaundibinātā zīmola “American Riviera Orchard” zemeņu ievārījumu.

Šī nav pirmā reize, kad Harijs un Megana manīti, vakariņojam šajā smalkajā restorānā. 2020. gadā, īsi pēc pārcelšanās uz dzīvi ASV, Saseksas hercogu pāris baudīja vakariņu randiņu kopā ar dziedātāju Ketrīnu Makfī un viņas vīru mūzikas producentu un komponistu Deividu Fosteru. Toreiz abi pāri bija izvēlējušies maltīti ieturēt āra terasē. Megana arī pērn manīta, izvēlamies šo restorānu īpašiem notikumiem.

Kāzu gadadienu restorānā “Lucky’s” Harijs un Megana apmeklējuši īsi pēc atgriešanās no savas veiksmīgās vizītes Nigērijā. Ceļojums bija cieši saistīts ar pāra darbu “Invictus Games” popularizēšanā. Tā bija arī iespēja bijušajai seriāla “Suits” aktrisei izzināt savu etnisko izcelsmi. Pēc nesen veiktā ģenealoģijas testa Megana noskaidrojusi, ka viņas dzīslās rit 43 procenti nigēriešu asiņu.

Harijs ļoti vēlējās uzsvērt abu kopīgās vizītes panākumus un atzina, ka, turpinot tiekties pēc pārmaiņām, viņi apmeklēs vairāk vietu. Īsi pēc atgriešanās no trīs dienu vizītes Nigērijā, Harijs sarunā žurnāla “People” reportierim izteicās: “Mums ir ārkārtīgi svarīgi tieši tikties ar cilvēkiem, kas atbalsta mūsu mērķus un ieklausās, lai rastu risinājumus, atbalstu un pozitīvas pārmaiņas.”

Meganas Mārklas un prinča Harija trīs dienu vizīte Nigērijā 2024. gada maijā

gallery icon
44

“No mājām un "Zoom" tiešsaistē var izdarīt tikai tik daudz, tāpēc mēs ceram ceļot vairāk, jo darbs ir svarīgs. Vienalga, vai tas būtu “Archewell” fonds, “Invictus Games” vai kāds cits mūsu mērķis, mūsu darbā vienmēr būs iemesls satikt cilvēkus.” Tomēr ar šiem vārdiem princis atkal riskējis izprovocēt sabiedrības dusmas. Viņš jau iepriekš ticis bargi kritizēts par pārmērīgi bieži lidošanu. 2022. gada decembrī princis nepatīkami pārsteidza sabiedrību, mudinot ceļotājus mazāk lidot un tādējādi vairāk rūpēties par mūsu planētu. Tas cilvēkus ļoti sadusmoja, jo Harijs pats nesekoja savam aicinājumam un ne vien bieži lidoja, bet saviem ceļojumiem izmantoja privātās lidmašīnas.

Skaistākie mirkļi no prinča Harija un Meganas Mārklas karaliskajām kāzām

gallery icon
71