foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Megana Mārkla steidzami spiesta mainīt apģērbu, lai "iederētos" Nigērijā
Megana Mārkla Nigērijā.
Slavenības
2024. gada 13. maijs, 15:20

Megana Mārkla steidzami spiesta mainīt apģērbu, lai "iederētos" Nigērijā

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Pošoties īsajai triju dienu vizītei Nigērijā, prinča Harija sieva Megana Mārkla bija sagatavojusi virkni dažādu tērpu, taču vienu no tiem bijusi spiesta mainīt. Tā bija koši sarkanā kleita, kurā Saseksas hercogiene piedalījās vietējā sarunu šovā.

Meganai Mārklai ceļojuma laikā Nigērijā nācās ātri mainīt garderobi, lai viņa šajā zemē “iederētos”. Saseksas hercogiene, kura šajā vizītē bija devusies kopā ar princi Hariju, sestdien bez vīra līdzās piedalījās dāmām veltītā paneļa diskusijā “Sievietes vadībā”.

Meganas Mārklas un prinča Harija trīs dienu vizīte Nigērijā 2024. gada maijā

gallery icon
44

Visas dienas garumā savas neoficiālās “karaliskās turnejas” laikā Megana nomainīja trīs dažādus tērpus. Tomēr vislielāko uzmanību piesaistīja viņas pēdējais vakara tērps – koši sarkanā kleita. Burvīgā maxi garuma kleita ir Nigērijas modes nama “Orire” darinājums un hercogienei izmaksājusi nepilnus 260 eiro. Tiek ziņots, ka šis tērps bijis Meganas pēdējā brīža izvēle. Megana pati pasākuma auditorijai atzinusi: “Kopš mūsu ierašanās ir pagājušas 24 vētrainas stundas, un es ļoti ātri saņēmu piezīmi, ka man jāvalkā vairāk krāsu, lai es varētu iederēties jūsu brīnišķīgajā modē.”

Pēc nesen veiktā ģenealoģijas testa Megana noskaidrojusi, ka viņas dzīslās rit 43 procenti nigēriešu asiņu. Kad viņa to atklājusi, prinča Harija sieva priecīgi zvanījusi savai mammai Dorijai Reglendai, lai dalītos ar abām tik būtisko vēsti, informē izdevums “The Mirror”. Megana izteikusies, ka būt afroamerikānietei nozīmē “tiešām daudz nezināt par saviem radurakstiem un izcelsmi, no kurienes konkrēti nākat”.

Megana un Harijs Nigērijas galvaspilsētā Abudžā ieradās piektdienas 10. maija rītā pēc lidojuma no Londonas, kur Megana vīru slepeni satika Hītrovas lidostā, kad viņš bija beidzis īso vizīti dzimtenē. Pirmajā Nigērijas apciemojuma dienā daļu laika pāris veltīja skolas apmeklējumam, kur runāja par garīgo veselību un tikās ar skolēniem. Princis uzrunājot klausītājus, sacīja: “Dažviet pasaulē – vairāk, nekā jūs spētu noticēt –, pastāv stigma par garīgo veselību. Pārāk daudz cilvēku nevēlas par to runāt, jo tas ir neredzams, tas ir jūsu prātā, un mēs to neredzam.”